Přivítejte Spotify – další hudební služba v ČR

Přivítejte Spotify – další hudební služba v ČR
2013-12-12T07:47:48+02:00
• 12. 12. 2013

Včera jsme se dozvěděli, že hudební služba Spotify rozšiřuje svou působnost. Mezi vybranými státy se objevila Česká republika a také Slovensko. Tímto se například na našem trhu začíná vytvářet poměrně velké konkurenční prostředí.

Dnešním dnem tedy Spotify funguje v 55 zemích světa. Využívá ji 24 miliónů aktivních uživatelů, přičemž 6 miliónů z nich má předplatné. Kromě ohlášení rozšíření jsme se dočkali i vylepšení poslechu hudby, jelikož nyní můžete poslouchat zdarma na jakémkoliv zařízení, ale budete si muset zvyknout na reklamu.

Bez názvu2

Pokud se rozhodnete, že byste chtěli spíše obsah bez reklam, připravte si 5,99 eur měsíčně, což je v přepočtu 165 Kč. Nyní máte také možnost si vyzkoušet Premium účet na 30 dnů zdarma. V tomto ohledu se tedy nejedná o nejlevnější službu na českém internetu. Například Google Play Music Naplno vás přijde nyní na 149 Kč, a pokud jste využili prémiovou akci, mohli jste platit ještě méně.

Bez názvu

Spotify mělo být spuštěno dnes ve 12 hodin našeho času, ale mě se podařilo zaregistrovat na stránce spotify.com/cz/ již nyní. Následně jsem si stáhl aplikaci pro počítač a mohl jsem poslouchat i bez jakéhokoliv zaplacení. To jsem ale nakonec vyzkoušel a v tuto chvíli mám Premium účet na 30 dnů zdarma – platební karta byla akceptována.

2013-12-12 06.20.56 2013-12-12 06.21.02 2013-12-12 06.21.20 2013-12-12 06.37.27

Ve službě můžete vyhledávat jakékoliv umělce, skladbu, album a postupně si je přidávat do playlistů (seznamů skladeb). Ty následně můžete stáhnout třeba do smartphonu nebo tabletu na chvíle, kdy nebudete mít připojení k internetu. Funguje zde také služba Rádio, která vám vytvoří celý seznam skladeb bez toho, aniž byste museli vyhledávat.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID logo-app Spotify Music Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat