LG v tichosti představilo model L9 II

LG v tichosti představilo model L9 II
2013-08-28T08:09:24+02:00
• 28. 8. 2013
1

Kolující nepodložené informace týkající se modelu Optimus L9 II od jihokorejského výrobce se naplnily a očekávané zařízení bylo v tichosti představeno v Nizozemsku. Uniklé fotografie s hrstkou hardwarových vlastností vystoupily oficiálně před veřejnost v tomto týdnu, nicméně prvotní seznam specifikací zůstává nadále pouze částečně odhalen.

LG Optimus L9 II

Nejlepší chytrý telefon z modelové řady Optimus a série L tímto přechází do druhé generace. Zařízení s názvem LG Optimus L9 II bude disponovat 4,7palcovým IPS LCD displejem s rozlišením 720 x 1280 pixelů, dvoujádrovým procesorem Snapdragon 400 od Qualcommu, 2150mAh baterií, infračerveným portem, což zní dobře na to, že pravděpodobně půjde o telefon střední třídy.

Mezi prozatím nepotvrzené specifikace můžeme zařadit 1GB operační paměť RAM, 8GB vnitřní paměť rozšiřitelnou o paměťovou microSD kartu, 8megapixelový fotoaparát, přední 1,3megapixelovou kamerku pro uskutečnění videohovorů nebo operační systém Android ve verzi 4.1.2 Jelly Bean.

V nejbližších dnech lze očekávat, že LG bude lákat i na tento model pomocí videa a pravděpodobně jej firma ukáže na veletrhu spotřební elektroniky IFA 2013 v Berlíně konající se první týden v září.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ondřej Bradáč

29. 8. 2013, 1:45

Trochu mě mrzí ten Android 4.1, ale jinak to bude parádní mašina a pokud budou pokračovat v těch cenovkách, tak neváhám ..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat