TeamViewer QuickSupport nově dostupný pro všechny Androidy

TeamViewer QuickSupport nově dostupný pro všechny Androidy
2013-07-13T11:38:47+02:00
• 13. 7. 2013

Exkluzivita aplikace TeamViewer QuickSupport pro některé modely Samsung končí a služba je nově dostupná pro všechna zařízení s operačním systémem Android. A co vlastně TeamViewer QuickSupport umí? Pomocí něho můžete ovládat telefon nebo asistovat blízkému, co potřebuje s telefonem pomoct, z počítače s operačním systémem Windows, Linux nebo Mac OS X. Pojďme se tedy podívat co všechno program nabízí.

unnamed

Po nainstalování aplikace na telefon odešlete vaše vygenerované ID na počítač, s kterým se chcete propojit (musíte nainstalovat aplikaci pro PC). Vše funguje přes internetové připojení. Po propojení již vidíme „Palubní desku“ našeho telefonu, kde nalezneme informace o vytížení procesoru, paměti RAM, stav baterie a další informace o samotném telefonu. V levém panelu se nachází chat, kde můžeme bezplatně odesílat zprávy mezi oběma zařízeními. Na další záložce lze pořizovat screenshoty systému. Dále zde máme položku Aplikace, kde můžete na dálku odinstalovávat aplikace. Navíc můžete zastavovat procesy. Posledními dvěma položkami jsou Nastavení, kde se nachází jen správce WiFi a Systémový protokol.

tvw tvw2 tvw3 tvw4

To ale není vše, co TeamViewer umí. V prevém horním rohu se totiž ukrývají ještě další dvě funkce. Vzdálené ovládání umožňuje ovládat telefon z vašeho počítače, a lze to například využít i jako kameru na dálku. Poslední výbornou funkcí je možnost přenášet soubory z počítače do telefonu a naopak, to funguje též bezvadně.

tvw6 tvw7 tvw8 tvw9

A teď si jistě říkáte, kolik taková aplikace stojí? TeamViewer QuickSupport je však dostupný zcela zdarma a potěší i fakt, že je v češtině. Jedná se tedy opravdu o skvělého správce telefonu na dálku, kterého mohu jen doporučit.

logo-app TeamViewer QuickSupport TeamViewer Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat