Aplikace SmartAds vám dá až 50 dolarů za používání

Aplikace SmartAds vám dá až 50 dolarů za používání
2013-03-13T19:01:33+02:00
• 9. 3. 2013
2

Dnes vám nikdo nedá peníze za nicnedělání, ale opět se zrodila další možnost, jak vydělat na reklamě. Ovšem tentokrát nebude vydělávat nějaký subjekt, který vám v záplavě bannerů dává nějaký obsah. Nyní na reklamě vyděláte přímo vy. Aspoň toto tvrdí nový projekt, který si vzal nelehký úkol. Chce vám dát přímo cílenou reklamu, kterou budete chtít.

94e84955-eaa3-4b30-8c69-5c1722f0b13e

Hlavní motivací jsou zde opět peníze, které tentokrát dostanete vy. Aplikace se jmenuje SmartAds a po jejím nainstalování se vám budou zobrazovat reklamy na vaší uzamykací obrazovce. Za každou interakci dostanete menší obnos, přičemž maximální výše vydělané částky může dosáhnout na 25 dolarů za měsíc u smartphonu. Dalších 25 dolarů dostanete za používání na tabletu.

Samozřejmě by se mohlo zdát, že se jedná jen o další službu, jejichž praktiky nejsou věrohodné. Samotní tvůrci ale slibují, že chtějí přinášet takovou reklamu do vašeho zařízení, která vás bude zajímat. Tudíž by se neměla vyskytnout taková, o kterou jste neprojevili zájem. Pokud se tedy zajímáte jen o sportovní potřeby, zřejmě se vám nezobrazí nic jiného.

Tvůrci se odkazují na finanční výsledky reklamního průmyslu za poslední rok. Dosáhly až na 7 miliard dolarů, a to se bavíme jen o mobilní reklamě. Do roku 2016 má částka stoupnout až na 16 miliard dolarů. S aplikací SmartAds chtějí přinést lépe směřované reklamy do vašeho smartphonu, ale otázka je, jestli se tento projekt vůbec setká s úspěchem.

Možná projevíte zájem a minimálně to zkusíte, ale je tu jeden háček. SmartAds zatím neexistuje a jedná se o startup, který potřebuje podporu malých investorů. V současnosti žádají 50 000 dolarů a do ukončení přihazování zbývá 13 dnů. Zatím dokázali nasbírat necelých 1 100 dolarů. Pokud si tedy myslíte, že by tento projekt měl být realizovatelný, můžete jej podpořit na stránkách indiegogo.com.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Kragork Krag

31. 3. 2013, 13:47

Kdyby byly relevantní reklamy tak snadné tak Google už tohle dávno spustil.

Prosím budete dále informovat jak se jím daří? je to celkem zajímavé..už sem něco četl o takové věci na PC a ta už existuje…tam si potom peníze můžete převést na Ebay.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat