Android – Stáhněte si instalační balíčky aplikací s Real APK Leecher

Android – Stáhněte si instalační balíčky aplikací s Real APK Leecher
2013-02-24T12:48:17+02:00
• 24. 2. 2013
1

Jistě jste se setkali se situací, kdy je nutné vrátit mobilní telefon do továrního nastavení, ale nechcete přijít o své aplikace. Na Google Play je k nalezení spousta programů, kterými můžete své nainstalované prográmky zálohovat, avšak je zde i druhá možnost, jak své aplikace zachránit.

Na fóru XDA se objevil šikovný program pro Windows Real APK Leecher, který dokáže svou funkcí stahovat instalační balíčky aplikací přímo do vašeho počítače. Vše funguje na jednoduchém principu. Uživatel zadá jméno aplikace, kterou chce mít zálohovanou, a ta bude stažena do vámi určené složky v PC.

ralsearchmarket

Vše, co uživatel potřebuje mít, je Gmail účet propojený s Google Play. Také musíte znát ID svého zařízení.

gtalk-service-monitor

Některým uživatelům by se mohlo zdát svěřování svých údajů z Gmail účtu jako velký risk. Sám autor poukazuje na bezpečnost programu, který podle něj hesla nikam neodesílá, ani je nijak neuchovává. Autor také poznamenal: „Pokud nechcete své údaje zadávat s reálným uživatelským účtem, není nic jednoduššího, než si vytvořit jeden pro tento účel.“

Sám mohu říci, že jsem prozatím nezaznamenal žádný útok na Gmail, i když jsem použil svůj hlavní uživatelský účet Gmailu. Program umožňuje vyhledávání podle názvu instalačního balíčku, nebo dle originálního názvu v Google Play. Pro spuštění je nutné mít nainstalovánu JAVA Runtime.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Jan Polášek

24. 2. 2013, 14:01

Ono už to zase funguje? Před pár měsíci to ještě nefungovalo.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat