Evernote – Nové offline sešity a jiné novinky

Evernote – Nové offline sešity a jiné novinky
2012-10-20T13:23:39+02:00
• 20. 10. 2012

Evernote již během měsíce předělal pár svých služeb a nyní některé tyto změny přišly i v aktualizaci aplikace pro Android.

Asi tou nejzásadnější změnou prošly notebooky. Nyní máte možnost si jich najednou stáhnout více a poté k nim přistupovat i bez internetového připojení. Jakmile pak budete připojeni k internetu, můžete všechny změny nahrát zpět do svých online notebooků.

Upravena byla i spodní lišta pro úpravu poznámek, uživatelé tabletů se dočkají  i vylepšeného Action Baru, kde u obou bylo přesunuto či schováno pár některých “nepotřebných” tlačítek.

Nezapomnělo se ani na widgety, resp. widgetovou aplikaci, kde se nově objevil “Grid” widget, který  se bezchybně  zobrazí bez ohledu na velikost obrazovky. Samozřejmě obsahuje možnost vybrat si, které možnosti se vám budou zobrazovat, stejně jako u toho klasického.

Sama společnost řekla, že v updatu jsou obsaženy i různé fixy a úpravy, jež mají práci s aplikací zrychlit a přislíbila, že se ještě máme na co těšit.

logo-app Evernote Evernote Corporation Zdarma ANDROID

logo-app Evernote Widget Evernote Corporation Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat