Vertigo Racing – vydařené a zábavné závody

Vertigo Racing – vydařené a zábavné závody
2016-09-20T14:00:57+02:00
• 20. 9. 2016

Pokud máte rádi závodní hry, pak by vám neměla uniknout novinka jménem Vertigo Racing. Jedná se o velmi vydařený kousek z vývojářské dílny CHILLINGO. Studio už má za sebou hned několik herních pecek, například se jedná o celosvětově známé Tiny Troopers anebo Robbery Bob.

V této hře na vás čeká spousta závodů proti protivníkům. Nečekejte však propracované autodromy, jezdit totiž budete po nebezpečných cestách, na kterých není těžké udělat chybu a zhatit tak svůj výsledný čas, který je důležitý pro vaše umístění.

screenshot-1

Připravit byste se měli i na to, že nebudete jezdit v nejnovějších sporťácích, vašimi vozidly budou starší osvědčené kousky. Ty však na rychlosti neztrácejí a můžete si je během hraní různě vylepšovat. Časem si svá auta vytuníte tak, že budete mít nejlepší auto hry.

screenshot wcgk5fs0w5si35oootsoapqj_xo6zaxq

Vaším úkolem je dorazit do cíle co nejrychleji. Pokud nechcete čekat na to, až nasbíráte body pro vylepšení, pak máte možnost si upgrady zakoupit. V závodech můžete plnit určité úkoly, za které dostáváte ocenění. Počítá se vám driftování v zatáčkách a pozor si musíte dávat na poškození auta.

8rp3-f17oyldq0v7r2cdvawh1po62r0i fokj4k3awsz_2bzvdhwzbhxwev8frgde

Vertigo Racing je ke stažení pro operační systém Android a iOS. Je k dispozici zdarma, uvnitř však najdete in-app platby.

logo-app Vertigo Racing CHILLINGO Zdarma ANDROID

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat