Vernee Mars jako jeden z prvních přijde se zahnutým anténním předělem sponzorovaný článek

Vernee Mars jako jeden z prvních přijde se zahnutým anténním předělem [sponzorovaný článek]
2016-08-24T13:20:37+02:00
• 24. 8. 2016

Jak již naznačily dřívější uniklé fotografie a rendery, iPhone 7 přijde s novým řešením anténního předělu, který byl dosud pod fotoaparátem a pak kousek nad spodní hranou. U nového modelu zřejmě došlo ke změně designu a tento plastový proužek je nově „zahnutý“ a kopíruje hranu telefonu, čímž není tak výrazný a nekazí design. V dubnu letošního roku pak přišlo s totožným nápadem Meizu, které využilo tento design u modelu Pro 6.

mars1

Jak se zdá, nebudou tito výrobci jedinými a brzy se k nim přidají další. Velmi pravděpodobně bude třetím telefonem s takto provedeným anténním předělem Vernee Mars, jehož představení očekáváme letos na podzim. Dosud jsme měli možnost spatřit několik fotografií a renderů. Dle posledních informací od výrobce přistoupí Vernee k tomuto řešení právě u modelu Mars, kde nalezneme černé předěly na tmavě šedém kovovém těle, podobně jako u OnePlus 3. Jen s tím rozdílem, že Vernee Mars bude mít tyto předěly podél hrany.

mars2

Díky tomuto řešení lépe vynikne ergonomie a elegance zadní strany telefonu. Výše lze vidět dva rendery ukazující nový design, přičemž si lze všimnout ještě jedné zajímavosti. Nikde na těchto renderech není vyobrazen sluchátkový konektor, což by znamenalo, že Vernee Mars se zařadí rovněž po bod smartphonů, u kterých budeme nuceni využívat pro zapojení sluchátek redukci do USB-C konektoru.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat