T-Mobile představuje balíček Školák

T-Mobile představuje balíček Školák
2016-08-15T14:40:32+02:00
• 15. 8. 2016

T-Mobile již zítra spustí svůj nejnovější balíček Školák pro rodiče školáků. Ač by se mohlo zdát, že novinka bude přinášet zajímavé možnosti pro samotné školáky, tak je zejména určena pro starostlivé rodiče. Školák je totiž doplněk, ke kterému se váže i mobilní aplikace pro Android a iOS.

školák 1225cd5c-4500-4e01-bced-5635308a29d8 3712d15e-4ae5-46cb-af00-a7388afd374c 5839e140-19b4-49f0-a9eb-021de60e8d92

Konkrétně se jedná o aplikaci Surfie, pomocí které může rodič sledovat své dítě, kde se aktuálně nachází. Lze také kontrolovat výdaje nebo aktivitu v mobilu. Kromě toho lze také nastavit hlášení, že dítě například dorazilo domů a podobně.

„Každý chce pro své ratolesti zajistit bezstarostné dětství. Balíček Školák nabízí rodičům nejen přehled o pohybu svých potomků a pomůže je lépe ochránit před nevhodným obsahem na internetu, ale ohlídá i jejich kredit,“ říká Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů, a dodává: „Službu platí rodič a je zcela nezávislá na kreditu dítěte.“

Rodič navíc získá možnost zablokování nevhodného obsahu nebo přímo jakékoliv další aplikace. Potomek přitom nemá možnost aplikaci odstranit. Tato služba přijde na 99 Kč měsíčně, přičemž je určena až pro tři potomky.

„Školák je propojen s aplikací Surfie, která je k balíčku zdarma a umožňuje lokalizovat dítě nebo ho chránit před nevhodným internetovým obsahem. Rodiče jistě ocení bezplatné informativní notifikace například v momentě, kdy junior dorazí ze školy domů, když chce hrát hru, kterou nemá povolenou, nebo pokud chce Surfie smazat (to může udělat pouze rodič). Aplikace je v českém jazyce, funguje pro operační systémy Android a iOS a obsahuje 3 licence, tedy na ochranu třech ratolestí nebo 3 různých zařízení. Apka vyžaduje přístup k internetu, proto je v balíčku pro dítě k dispozici každý měsíc 10 MB dat. Po jejich vyčerpání surfuje zpomalenou rychlostí, dítěti tedy nepřestane fungovat ani pak.“

Tato novinka bude k dispozici od zítřka skrze internetovou samoobsluhu. Další informace společně s  návodem na aktivaci najdete na stránkách operátora.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat