Samsung Galaxy S 6 – neskutečně pěkný koncept

Samsung Galaxy S 6 – neskutečně pěkný koncept
2013-03-21T10:38:30+02:00
• 21. 3. 2013
2

Dnes můžeme jednoznačně pozorovat tradici, která doprovází každý mobilní telefon ještě před samotným představením. Během delší doby čekání se objevují informace, které mají naznačovat vlastnosti nadcházející novinky. Postupem času se upřesňují a také se zrychluje frekvence úniků. Nejhorlivější doba je těsně před odhalením, ale můžeme vypozorovat i stav po uvedení na trh. Začnou se objevovat spekulace toho, na co se příště můžeme těšit.

Awesome-Galaxy-S-VI-concept-skips-a-generation-hints-at-where-Samsung-should-head-after-the-S-IV

Tentokrát se nebudeme bavit o Samsungu Galaxy S 5, ale rovnou o 6. generaci. Naštěstí vás mohu ubezpečit o tom, že se nejedná o úniky z tajných zdrojů. Nyní se podíváme na koncept od designérů, kteří šli střízlivější cestou. Nespekulovali o specifikacích, které se vymykají všem zaběhnutým trendům. Při návrhu začlenili technologie, které jsou dnes již známy, ale zatím nebyly použity.

Awesome-Galaxy-S-VI-concept-skips-a-generation-hints-at-where-Samsung-should-head-after-the-S-IV (5) Awesome-Galaxy-S-VI-concept-skips-a-generation-hints-at-where-Samsung-should-head-after-the-S-IV (4)

Jejich koncept Samsungu Galaxy S 6 se opírá o flexibilní technologii displeje YOUM, která byla nedávno představena a ukázána Samsungem na veletrhu CES v Las Vegas. S přihlédnutím na současné trendy korejského výrobce začlenili použití odolnějších plastů, které zvládnou i ohýbání. Displej by měl mít 4,5 palce s rozlišením Full HD. Tímto odhadují, že v budoucnu se ustálí velikost zobrazovače na nižší hodnotě než 5 palců.

Awesome-Galaxy-S-VI-concept-skips-a-generation-hints-at-where-Samsung-should-head-after-the-S-IV (1)Awesome-Galaxy-S-VI-concept-skips-a-generation-hints-at-where-Samsung-should-head-after-the-S-IV

Neubránili se sáhnutí po technologiích, které jsou zatím hudbou budoucnosti. Tím je myšlena samotná baterie, která by měla vydržet celý pracovní týden plného používání. Zadní kamera má mít 18 MPx s možností pořizovat video v rozlišení 4K. Jedná se sice o neuvěřitelné specifikace, ale musím připomenout, že jde o koncept smartphonu, který by se mohl objevit za dva roky. V určitých ohledech se nemusí jednat o až tak nesmyslný mobil. Bude zajímavé sledovat, jestli se designéři trefí aspoň z nějaké části do skutečného modelu SGS 6, jenž bude podle trendu představen až v roce 2015. Zatím se můžete podívat na navržený design tohoto fiktivního modelu s ladnými křivkami.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

luxusni a ten lock screan je uplne super doufam ze si to patentli to by se mi moc libilo:0)

Přemysl Vaculík

VIP 21. 3. 2013, 16:37

Spíš bych odhadoval, že se toho zhostí XDA :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat