Philips W8355: low-end s velikým displejem a dual SIM

Philips W8355: low-end s velikým displejem a dual SIM
2013-01-13T09:56:09+02:00
• 13. 1. 2013

Ani společnost Philips nechce zůstat pozadu a tak se rozhodla uvést svůj smartphone, který nese označení W8355. Ačkoliv telefon disponuje velikým displejem, který bývá doménou převážně dražších modelů, výkonnostně nenabízí nic závratného. Proto tento telefon řadíme do nižší třídy. Philips W8355 je vybaven dvoujádrovým procesorem neznámého původu s frekvencí 1 GHz, 512 MB RAM  a 5,3″ displejem s rozlišením 960 x 540 pixelů. Konektivitu obstarají Wi-Fi, 3G a Bluetooth. Telefon poběží na operačním systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Fotografie budete pořizovat 5MPx fotoaparát.

Telefon bude disponovat slotem pro dvě SIM karty. Do jisté míry bychom zde mohli nalézt jistou podobnost s nedávno uvedeným smartphonem od Samsungu – Galaxy Grand Duos. Ten nabízí taktéž podporu dvou SIM karet, 5″ displej s nižším rozlišením a operační systém Android. Galaxy Grand však nabízí o něco málo vyšší výkon.

Smartphone od Philipsu by mohl představovat zajímavou variantu cenově dostupného telefonu. Otázkou je, s jakou cenovkou se bude prodávat a kde. Momentálně není známo, zdali bude telefon určen pro světové trhy, nebo se bude prodávat jen v Číně.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat