Youtube aktualizován Android

Youtube aktualizován [Android]
2012-09-30T09:32:51+02:00
• 27. 9. 2012
2

Nedávno bylo definitivně potvrzeno, že v iOS 6 nenajdete nativní aplikaci Youtube. Na to Google zareagoval velmi svižně a vydal vlastní aplikaci, která je nyní dokonce rozšířena o některé funkce. Naštěstí myslel i na Android a nyní vychází nová verze, která má celkem zajímavé novinky.

Nejzajímavější je podpora starších Androidů Gingerbread a Froyo, kde si nyní budou moci uživatelé vychutnat přednačítání obsahu. Naštěstí se nejedná o jedinou novinku. Celá aplikace prošla designovými změnami, které někdy nejsou jen kosmetické. Tou hlavní je změna u samotného videa a přidružených karet. Nyní budete muset skrolovat místo přepínání mezi komentáři, videi a dalšími položkami.

jako další novinku můžeme zařadit podporu Youtube TV anebo možnost přidávat videa do seznamu “Sledovat později” rovnou ze streamu. V nastavení nyní můžete najít například možnost výběru země, z které se vám mají zobrazovat doporučená videa nebo se mají načítat sekce a trendy.

Ve vyhledávání byl vylepšen našeptávač, který nyní umožňuje použít nabídnuté slovo nebo frázi aniž byste jej rovnou vyhledávali. Tato funkce mi zde opravdu hodně chyběla, byť všechny tyto změny jsou velmi dobré. Jaký máte názor na novou verzi?

Play Store: Youtube

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Marek Červinka

29. 9. 2012, 12:39

Tato možnost v aplikace je. Jen musíte mít samozřejmě HD nebo Full HD rozlišení displeje, jinak není logicky k dispozici. Mně to funguje jak na mobilu, tak na tabletu. Jen v jednom případě jsem musel smazat data aplikace.

A co takhle pridat moznost prehravat v HD a FullHD?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat