Samsung Galaxy Note II dostane až 5.5 palcový displej!

Samsung Galaxy Note II dostane až 5.5 palcový displej!
2012-07-10T06:49:18+02:00
• 10. 7. 2012

Současný trend výrobců chytrých zařízení je dostat do těla co největší displej a Samsung se právě chopil své příležitosti. Samsung podle posledních zahraničních zpráv v současnosti pracuje na novém Galaxy Note II, v jehož těle by měl být obsažen obrovský 5.5palcový displej. Dokážete si ještě představit tuto velikost zařízení ve své kapsy?

Tato připravovaná novinka se má objevit na trhu ještě letos v srpnu na veletrhu spotřební elektroniky IFA v Německu. Za reálnější období bych však spíše označil období podzimu, kdy by se mohla stát úhlavním konkurentem chystaného iPhonu 5. Telefon zřejmě dostane 4 jádrový procesor a 12megapixelový fotoaparát.

První spekulace mluvily o pouze 5.3palcovém displeji. Poslední novinky však zmiňují 5.5 palce, jelikož Samsung u zařízení s takovou velikostí sází na úspěch. Nicméně Apple se tak opět vzdaluje čím dál více se zvyšujícímu náskoku Samsungu, jelikož iPhonu 5 se oproti Galaxy S III, který má nyní 4,8palcový displej, pravděpodobně zvětší displej jen nepatrně.

Zdroj: Appleinsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat