Pořiďte si skvělého robota na mytí oken za super cenu komerční článek

Pořiďte si skvělého robota na mytí oken za super cenu [komerční článek]
2024-04-17T13:58:54+02:00
• 17. 4. 2024

Robot na mytí oken Liectroux YW710 představuje inovativní řešení pro čistotu oken, které kombinuje pokročilé technologie s inteligentním designem. S výkonnými funkcemi a praktickými možnostmi ovládání je tento robot ideálním pomocníkem pro udržení vašich oken čistých a lesklých.

Skvělý robotický čistič oken nemůže být levnější

Důležitou funkcí tohoto robota je jeho automatický dvoucestný rozprašovač, který je vybaven 100ml nádržkou na vodu. Tento rozprašovač umožňuje důkladné pokrytí okna vodou pro účinné čištění. Díky podpoře detekce bezrámového skla s detekcí tlaku vzduchu může robot bezpečně a spolehlivě pracovat i na bezrámových oknech.

Ovládání robota je snadné a pohodlné díky mobilní aplikaci, která umožňuje uživatelům ovládat robota prostřednictvím svého smartphonu. Tato aplikace poskytuje široké možnosti nastavení a monitorování činnosti robota.

FX LL YW710 EU 1 35b5 zwri 1000x1000x

Liectroux YW710 je navržen pro použití na skle libovolné tloušťky a využívá pokročilou technologii umělé inteligence pro efektivní a bezpečné mytí oken. Po dokončení práce se robot automaticky vrací do svého původního bodu, což zvyšuje jeho užitkovou hodnotu a zjednodušuje jeho použití.

Další výhodou robota je vysoká rychlost čištění, která dosahuje až 3,5 minuty na metr čtvereční. To znamená, že robot dokáže rychle a efektivně vyčistit velkou plochu oken bez zbytečného zdržování. Speciálně navržený hadřík na utírání z vláken zajišťuje dokonalé čištění bez nečistot a šmouh na skle.

FX LL YW710 EU 1 35b5 XJ0T 1000x1000x

Vestavěný systém nepřerušitelného napájení (UPS) zajišťuje, že robot bude i v případě výpadku elektrického proudu schopen bezpečně ukončit svou činnost a vrátit se do původního bodu pro obnovení napájení. Robot má také vysoce spolehlivý algoritmus zabraňující pádům, který chrání robot před pádem z výšky a minimalizuje riziko poškození.

FX LL YW710 EU 1 35b5 YkOW 1000x1000x

S Liectroux YW710 získáváte výkonného a spolehlivého pomocníka pro čištění oken, který kombinuje pokročilé technologie s jednoduchým a efektivním designem. Díky svým funkcím a možnostem ovládání je tento robot ideálním řešením pro udržení vašich oken v perfektním stavu.

Specifikace

  • Vstupní napětí: AC110-240V, 50/60Hz
  • Napětí adaptéru: 24V, 3A
  • Jmenovitý výkon: 72W
  • Nádržka na vodu: 40ml
  • Sací síla: 2500 Pa
  • Hlučnost: 70 dB
  • Rychlost čištění: 3,5 min/m²
  • Vestavěná baterie: 650 mAh
  • Režim ovládání: 2.4G
  • Detekce hran: Automatická (bezrámové sklo)
  • Režim čištění: 3 typy (N/Z, N a Z)
  • Hmotnost: 1,3 kg

Pokud vás tento robotický čistič oken zaujal, můžete si ho zakoupit ZDE za cenu 108,79 EUR (zhruba 2 700 Kč) včetně daně a dopravy zdarma z Německa.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat