WhatsApp vrací navigační lištu a procházení přejetím prstem

WhatsApp vrací navigační lištu a procházení přejetím prstem
2024-03-20T09:38:08+02:00
• 20. 3. 2024

Zdroj: Dotekamanie.cz

WhatsApp, oblíbená chatovací aplikace, se vrací ke své původní navigační liště, která umožňuje uživatelům pohodlně přecházet mezi kartami pomocí gest přejetí prstem. Tato změna byla zaznamenána ve verzi 2.24.7.2 beta verze aplikace pro Android a představuje návrat k funkci, která byla dočasně odstraněna.

WhatsApp vrací jednu funkci, kterou dříve odstranil

Karty, které umožňují rychlé přepínání mezi různými částmi aplikace, byly dříve nahrazeny spodní navigační lištou v souladu s pokyny Material Designu. Nicméně, uživatelé, kteří si oblíbili původní způsob navigace, mohou nyní jásat, protože se tato funkce vrací zpět.

whatsapp swipe between tabs anim 910x1920x

Zdroj: Androidpolice

I když se zdá, že tato změna je součástí beta verze, někteří uživatelé mohou mít přístup k liště i ve stabilní verzi aplikace. Nicméně, vzhledem k neustálým experimentům s designem a funkcemi aplikace WhatsApp, není jisté, zda tato funkce zůstane na trvalo.

Společnost WhatsApp také testuje nový vyhledávací panel umístěný v horní části seznamu chatů, který by měl usnadnit vyhledávání konverzací. Tato změna má potenciál zlepšit uživatelskou přívětivost a efektivitu při používání aplikace.

Zatímco uživatelé mohou být nadšeni z návratu oblíbené funkce přepínacích karet, je třeba si uvědomit, že se může jednat o experimentální změnu a další úpravy jsou možné před finálním zavedením této funkce. WhatsApp zůstává průkopníkem v oblasti inovací v oblasti chatovacích aplikací a uživatelé mohou očekávat další novinky a vylepšení v budoucích aktualizacích.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat