Představujeme nový magazín Hifimanie.cz

Představujeme nový magazín Hifimanie.cz
2024-03-01T08:00:49+02:00
• 1. 3. 2024

Zdroj: Dotekomanie.cz

2

Na počátku byla Dotekomanie jen jeden z mnoha blogů působících pod křídly velkého mediálního domu, ale nakonec jsme se osamostatnili a vznikla současná podoba internetového magazínu Dotekomanie.cz. Zažili jsme si mnohé a dnes již patříme mezi přední magazíny ve své kategorii. Nastal čas se rozrůst a nabídnout něco navíc. Představujeme vám magazín Hifimanie.cz.

Hifimanie.cz

Jak už název napovídá, nový internetový magazín se bude zabývat audiem a také videem, tedy audiovizuálními technologiemi, jak uvádí šéfredaktor Hifimanie.cz, Jan Frič:

„S radostí oznamujeme spuštění Hifimanie.cz, nového online magazínu, který se zaměřuje na audiovizuální technologie v celé jejich šíři, od nejdostupnějších přístrojů až po špičkový high- end. Nevyhýbáme se klasickým analogovým přístrojům, ale ani té nejmodernější technologii včetně virtuální a rozšířené reality. Věříme totiž, že brzy budou mít v domácí zábavě své významné místo. Cílem Hifimanie.cz je poskytnout jedinečný zdroj informací pro všechny, začátečníky i ty nejnáročnější audiofily a milovníky špičkového obrazu.“

Nový magazín není jen dalším prostorem pro publikování redakčního týmu stojícího za Dotekomanie.cz. Byla vytvořena zcela nová redakce čítající nejednoho odborníka na audio a video technologie. Stejně jako my ve své kategorii, i nová redakce je tvořena nadšenci, milovníky technologií i profesionálními novináři, kteří se obrazu a zvuku věnují již desítky let.

PXL 20240229 190255740 EDIT 4032x2268x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Dotekomanie.cz a Hifimanie.cz si nebudou konkurovat, spíš naopak. Budou se navzájem doplňovat a rozšiřovat nabídku pro milovníky technologií. Neváhejte a navštivte nový magazín. Pokud se vám líbí Dotekomanie, i Hifimanii si zamilujete. Novou redakci také můžete sledovat na sociálních sítích Facebook, Instagram a X. Samozřejmě můžete odebírat články i v Google Zprávách.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 1. 3. 2024, 9:29

To je super, vás sleduji čím dál víc, než konkurenční weby, tam to upadá.

Přemysl Vaculík

VIP 1. 3. 2024, 16:53

Díky :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat