Gravírovačka SWIITOL C24 Pro – 24 W ve vašich službách komerční článek

Gravírovačka SWIITOL C24 Pro – 24 W ve vašich službách [komerční článek]
2024-03-01T05:41:33+02:00
• 1. 3. 2024

Zdroj: TOMTOP

Výrobce Swiitol si získal pověst společnosti, jejíž posláním je dát uživatelům do ruky výkonné nástroje, které jim pomohou popustit uzdu fantazii a stvořit něco jedinečného. Takže pokud i ve vašem nitru dříme kreativita a chuť tvořit, máme tu pro perfektního služebníka právě pro vás. Je tu totiž výkonná a přesná laserová gravírovačka Swiitol C24 Pro. A dokonce za výbornou cenu! Tak pojďme na to.

Přesnost v hlavní roli

Model C24 Pro dokáže díky nové technologii s názvem „Dual Compression“ zaměřit ultrajemný laserový paprsek na plošku o rozměru pouhých 0,08 x 0,08 mm. Díky tomu dokážete naprosto přesně řezat balzové či jiné dřevo či akryláty. Stejně tak můžete snadno gravírovat materiály jako nerezovou ocel, keramiku, sklo a řadu dalších.

A nejde jen o přesnost: dosahovaná rychlost je o 40 % vyšší než u přístrojů, které technologií duální komprese nedisponují. Pokud si potrpíte na přesná čísla: optimální rychlost je 24.000 mm za minutu, přičemž maximální je dokonce na úrovni 30.000 mm za pouhou jednu minutu! Fascinující, ale hlavně: ušetříte polovinu času, který byste jinak ztratili prací s běžnými přístroji.

Swiitol C24 Pro

Zdroj: TOMTOP

Základem je inovovaná pracovní plocha

Při návrhu gravírovačky se inženýři Swiitolu zaměřili na snížení vibrace a hluku při práci. Dosáhli toho díky novému optimalizovanému designu a použití speciálních lineárních kolejnic na celé pracovní ploše o rozměru 400 x 400 mm. O bezpečnost a vaše pohodlí během celého pracovního procesu se stará panoramatický filtr, který zachytí 97 % ultrafialového záření. Nepotřebujete si tedy pořizovat žádné speciální brýle, za což vám poděkují nejen vaše oči, ale také vaše peněženka.

V oblasti výkonu nejde zdaleka jen o výkon laseru a přesné mechaniky, ale ruku v ruce také o výkon řídící jednotky. Proto Swiitol ve svém špičkovém zařízení použil novou 32bitovou základní desku. Ta se kromě výkonu stará také o kompatibilitu: podporuje celou řadu populárních softwarových nástrojů, a to včetně LaserGRBL či LightBurn, a to jak na platformě Windows, tak MacOS.

Rotační modul s tím zatočí

Je důležité připomenout, že ke gravírovačce dostanete také jako příslušenství rotační modul. Tento modul v provedení 4 v jednom je skvělou pomůckou, díky které můžete efektně i efektivně gravírovat předměty jako jsou hrnky, koule (včetně např. vánočních ozdob), prsteny či skleničky. A to až do délky jednoho metru!

Swiitol C24 Pro

Zdroj: TOMTOP

Samozřejmě můžete dále klasicky řezat či gravírovat přes tisícovku nejrůznějších materiálů, a na výběr je pro vás široká paleta barev. A to už je pořádná porce, a tím i prostor pro vaši fantazii. Přitom ale můžete celý proces výroby snadno ovládat s pomocí mobilní aplikace nové generace, která mimo jiné podporuje off-line režim, a zahrnuje také pořádně širokou knihovnu materiálů.

Na rozměrech také záleží

Gravírovačka C24 Pro od Swiitolu přináší špičkové zpracování, a s ohledem na to, co všechno umí, i kompaktní rozměry: vnější rozměry přístroje jsou 641 x 565 mm při výšce 218 mm, hmotnost je pak 4,6 kg. Laser modelu C24 Pro vám poskytne celých 24 W výkonu.

Swiitol C24 Pro

Zdroj: TOMTOP

Může být i vaše – a se slevou

A dobrá zpráva na konec: tento skvělý přístroj je nyní k dispozici se slevou 34 %, což znamená, že si jej můžete dopřát za cenu 13.181 Kč, pochopitelně včetně dopravy. To ovšem není vše: máme pro vás totiž ještě kupon SW202450 – ten vám cenu dále sníží, a to na částku 12.967 Kč, opět včetně dopravy, ale také záruky vrácení peněz. Zaplatit můžete prostřednictvím kreditní karty či PayPalu, a objednávat můžete ZDE.

Tak ať vám to pálí!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat