Polar v Česku spouští prodej prémiových outdoor hodinek Grit X2 Pro

Polar v Česku spouští prodej prémiových outdoor hodinek Grit X2 Pro
2024-03-23T16:36:39+02:00
• 23. 3. 2024

Zdroj: Polar

Finská firma Polar si připravila další odolné hodinky do nejnáročnějších podmínek a jejich předprodej byl až do 3. dubna spuštěn také v Česku. Novinku nesoucí název Grit X2 Pro pořídíte dokonce ve třech různých provedení. Každopádně případní zájemci musí počítat s nadstandardní cenovkou, která se naštěstí odráží i v množství dostupných funkcí.

Nabušený přírůstek

Po technické stránce je připraven dotykový AMOLED displej o úhlopříčce 1,39 palců a rozlišení 454 x 454 pixelů, který chrání safírové sklíčko. Pozornosti neutíká ani oblíbená funkce Always-on Display nebo snímač okolního světla. Dále luneta i pouzdro bylo vyrobeno z nerezové oceli. Baterie s kapacitou 488 mAh podle způsobu používání slibuje výdrž v rozmezí 43 hodin až 10 dnů.

polar grit x2 pro 1 1724x1292x polar grit x2 pro 3 2296x1290x

Zdroj: Polar

Voděodolnost je zaručena do hloubky 15 metrů a získaný vojenský standard MIL-STD-810H zajišťuje maximální odolnost. Interní úložiště má velikost 32 GB, takže dostalo dostatek prostoru pro off-line mapové podklady. Ke všemu při kombinaci s dvou-frekvenční GPS byste neměli mít problém v jakémkoliv prostředí během navigování.

Do seznamu se ještě podívala funkce Bluetooth 5.1, snímač tepové frekvence, měřič okysličení krve či teploty těla. Sportovci budou kvitovat možnost analyzovat svoje plavecké aktivity, balíček tréninkových a regeneračních nástrojů.

Základní verzi pořídíte za 18 790 Kč vč. DPH, zatímco nejvyšší model s titanovým pouzdrem stojí 21 790 Kč vč. DPH. Nakonec speciální balíček obsahující hrudní pás H10 si cení na 19 990 Kč včetně daně.

polar grit x2 pro 4 1140x680x

Zdroj: Polar

Zdroje: gizmochina.com, polar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat