iQOO Z9 Turbo poznáme už během dubna

iQOO Z9 Turbo poznáme už během dubna
2024-03-15T18:57:07+02:00
• 16. 3. 2024

Zdroj: iQOO

Čínská mobilní značka iQOO v těchto dnech pokračuje v přípravách kolem dalších novinek do aktuální řady Z9, kde se momentálně nachází pouze základní zástupce Z9. Nejnovější únik dává nahlédnout na model s označením Z9 Turbo, který by producent měl umístit do samotného čela. Telefon po stránce designového zpracování bude nejspíš jen navazovat.

Silná trojka

iQOO Z9 Turbo nesoucí kódové označení V2352A má disponovat 6,78palcovým OLED panelem se 144Hz obnovovací frekvencí, 1.5K rozlišením a integrovanou čtečkou otisků prstů. Hardwarovou část pravděpodobně postaví na chystaném procesoru Snapdragon 8s Gen 3 od Qualcommu, až 16GB operační paměti RAM (LPDDR5x) nebo 1TB internímu úložišti (UFS 4.0).

iqoo z9 turbo (2) 986x212x

Zdroj: Gizmochina

Zadní stranu asi obsadí jen dva objektivy fotoaparátu s hlavním 50MPx snímačem a článek baterie o velikosti 6 000 mAh. K němu mimochodem nasadí technologii rychlého 80W nabíjení. O uživatelské prostředí se postará operační systém Android 14 pod platformou OriginOS 4.0.

Kromě základu a provedení Turbo lze v blízké budoucnosti vyhlížet třetí verzi pod názvem Z9x. Nakonec dnešní model Z9 Turbo můžeme oficiálně poznat už během následujícího měsíce. Proto další podrobnosti nejspíš vyjdou ven v nejbližších dnech či týdnech.

iqoo z9 turbo (1) 365x676x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat