iOS 18: Největší aktualizace iPhonu v historii pravděpodobně přinese zcela novou domovskou obrazovku

iOS 18: Největší aktualizace iPhonu v historii pravděpodobně přinese zcela novou domovskou obrazovku
2024-03-26T11:46:34+02:00
• 26. 3. 2024

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Mark Gurman z agentury Bloomberg ve svém nejnovějším zpravodaji Power On odhaluje, že majitelé iPhonů se mohou těšit na zásadní změny v domovské obrazovce, které by mohla přinést nadcházející aktualizace iOS 18. Gurman naznačuje, že iOS 18 přinese možnost více přizpůsobení domovské obrazovky, ačkoli konkrétní detaily nejsou příliš specifikovány.

iOS 18 by mohl přinést vylepšené možnosti plochy a novou domovskou obrazovku

Mark Gurman z agentury Bloomberg ve svém nejnovějším zpravodaji Power On odhaluje, že uživatelé iPhonu se mohou těšit na zásadní změny v domovské obrazovce, které přinese nadcházející aktualizace iOS 18. Gurman naznačuje, že iOS 18 přinese možnost více přizpůsobení domovské obrazovky, ačkoli konkrétní detaily nejsou příliš specifikovány. Nicméně

Web MacRumors uvádí, že jednou z hlavních změn bude možnost volně umisťovat ikony aplikací do mřížky, což by uživatelům mohl přinést možnost poprvé vytvářet mezery mezi ikonami a vlastní seřazení.
Apple se zdá být přesvědčen, že iOS 18 bude jeho největší aktualizací v historii, a klíčovým tahákam by měla být umělá inteligence, která bude integrována do celého operačního systému. Je pravděpodobné, že Apple integruje funkce chatbotů prostřednictvím technologie Gemini od Googlu.

ios 18 icon layout 1500x750x

Zdroj: 9to5mac

Společnost Apple se snaží dohnat ostatní technologické giganty a představit komplexní strategii v oblasti umělé inteligence. Gurman tvrdí, že iOS 18 bude obsahovat množství funkcí založených na AI, které mají pomoci uživatelům usnadnit jejich každodenní život.

Mezi očekávanými vylepšeními patří zlepšení asistentky Siri, playlistů generované umělou inteligencí pro Apple Music, generování dokumentů v balíku iWork, chytřejší návrhy odpovědí ve Zprávách a další.

iOS 18 bude pravděpodobně oznámen na červnové konferenci WWDC spolu s dalšími operačními systémy Apple, jako jsou iPadOS 18, watchOS 11, visionOS 2 a nová verze macOS. První vývojářské beta verze budou pravděpodobně uvolněny v červnu, před veřejným vydáním na podzim, které přichází tradičně současně s uvedením nové řady iPhone 16.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 26. 3. 2024, 16:23

No ještě chvíli a bude to jako android 😂

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat