OnePlus spojí síly s App Defense Alliance

OnePlus spojí síly s App Defense Alliance
2024-02-02T17:20:54+02:00
• 3. 2. 2024

Zdroj: fonearena

Společnost OnePlus navázala partnerství s App Defense Alliance (ADA). Je tak prvním výrobcem hardwaru, který se připojil k této důležité bezpečnostní koalici. OnePlus tím chce zdůraznit svůj závazek chránit soukromí uživatelů, a také zvyšovat úroveň zabezpečený svých zařízení.

OnePlus 12 se soustředí na bezpečnost

Nynější vlajková loď OnePlus 12 běží na operačním systému OxygenOS 14, a obsahuje pokročilé bezpečnostní funkce, jako jsou Device Security Engine 3.0, vylepšené centrum zabezpečení, šifrování na úrovni čipu Strong Box, Auto Pixelate 2.0, a také nastavení oprávnění pro přístup k fotografiím. Cílem všech těchto použitých technologií je poskytnout uživatelům telefonu komplexní ochranu.

Společnost OnePlus se prakticky po celou svou historii snaží o integraci robustních bezpečnostních funkcí, jako je například program Intelligent Shield, který identifikuje a neutralizuje škodlivé aplikace. Na tuto tradici teď OnePlus logicky navazují tím, že je prvním OEM členem bezpečnostní aliance ADA. Svým vstupem do aliance dále ukazuje i svou ochotu na poli bezpečnosti spolupracovat a sdílet své mnoholeté zkušenosti.

Partnerství pro vyšší bezpečnost aplikací

Toto spojení přispívá k budování bezpečnějšího globálního ekosystému aplikací. OnePlus neustále pokračuje v inovacích na poli bezpečnosti mobilních systémů, což je určitě dobrou zprávou pro uživatele zařízení tohoto výrobce.

Kinder Liu, prezident a COO společnosti OnePlus, komentoval nově vzniklé partnerství takto:

„Jako značka s pevnými kořeny v hodnotách komunity se soustředíme na soukromí uživatelů a zabezpečení uživatelských informací a dat. Tyto principy jsou klíčovou součástí produktů OnePlus. Naše partnerství s ADA jen podtrhuje náš trvalý závazek vůči těmto hodnotám.

Proaktivní postoj v této spolupráci ukazuje naši oddanost tomu, abychom zabezpečovali aplikační software proti neustále se měnícím kybernetickým hrozbám. Ve spolupráci s našimi novými kolegy z ADA jsme připraveni zavádět nové standardy v oblasti bezpečnosti aplikací a ochrany soukromí uživatelů.“

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat