Realme 12 Pro se zakrátko ukáže oficiálně

Realme 12 Pro se zakrátko ukáže oficiálně
2024-01-04T16:30:31+02:00
• 4. 1. 2024

Zdroj: Realme

Čínská certifikační agentura TENAA vydala důležité certifikace chystaným telefonům od společnosti Realme, které zřejmě poprvé poznáme v řádu několika týdnů. Databáze zahrnuje zařízení s přesným označením RMX3841 a RMX3843. Zatímco od samotného výrobce se očekává odhalení dvojice Realme 12 Pro a 12 Pro+. Ovšem ještě předtím generální ředitel stihl vydat otevřený dopis oznamující nový standard značky.

V jiných stopách

Záznam sice neobsahuje žádné prvky ze seznamu výbavy, ale zveřejněné fotografie prozrazují více než dost. Zadní strana si přebírá zpracování z kůže po předchozí generaci. Naopak v případě vystupujícího ostrůvku pro objektivy fotoaparátu se jednoznačně inspirovali u nedávného modelu GT5 Pro. Absence bočního skeneru otisků prstů nahrává myšlence, že dojde k ukrytí přímo pod čelní AMOLED displej.

RMX3843 n 480x640x RMX3841 n 480x640x

Zdroj: My Fix Guide

Snímek bílého provedení odkrývá nápis „20X“ a ten může mít spojitost s digitálním přiblížením u teleobjektivu. Navíc firma už dříve prozradila nasazení periskopového snímače přes jednu reklamní upoutávku, což by mohlo spíše odpovídat řešení Realme 12 Pro+.

Zmiňovaný dopis vyvěšený na oficiálních stránkách mimo jiné představuje upravený slogan „Make it real“, který bude mít za úkol oslovovat především mladé zákazníky. Připraveny jsou dlouhodobější investice s cílem podpořit značku Realme v dalším růstu. Nakonec změna by se do budoucna měla projevit i u loga.

RMX3843 c 480x640x RMX3843 c1 480x640x

Zdroj: My Fix Guide

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com, myfixguide.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat