Apple zřejmě pracuje na levných Apple Watch Ultra

Apple zřejmě pracuje na levných Apple Watch Ultra
2023-12-02T13:40:57+02:00
• 2. 12. 2023

Zdroj: @ParrotSWD

Podle nedávno zveřejněných informací od uživatele @ParrotSWD na sociální síti X se zdá, že společnost Apple může pracovat na cenově dostupné variantě svých prémiových chytrých hodinek Apple Watch Ultra (případně i druhé generace Ultra 2). V příspěvku jsou totiž obrázky chytrých hodinek, které svým vzhledem připomínají právě Apple Watch Ultra, ale pravděpodobně se nejedná pouze o novou barevnou variantu. Apple je údajně již předložil federální agentuře FCC.

Dva klíčové rozdíly

Vizuály ukazují dvě významné odlišnosti od designu klasických Apple Watch Ultra. První se týká zadní strany zařízení, která je provedena v černé barvě. To je prvek, jenž připomíná klasickou řadu Apple Watch, a odlišuje se od provedení typického pro Apple Watch Ultra.

Druhým rozdílem je akční tlačítko, která má pozměněný vzhled, a zdá se, že místo z titanu je vyrobeno z plastu: to by mohlo naznačovat právě snížené výrobní náklady, a tedy i nižší cenu.

Ultra SE

Zdroj: @ParrotSWD

Spekulace ohledně názvu

Žádné oficiální informace týkající se názvu této možné novinky zatím nejsou k dispozici, takže prozatím zůstáváme pouze u spekulací. Nejčastěji se uvádí, že by se nový model mohl jmenovat Apple Watch Ultra SE (což je v souladu s konvencí Applu pro pojmenování levnějších hodinek a telefonů).

Jelikož se jedná o jedny z prvních úniků informací týkajících se potenciálně nového a dostupnějšího modelu řady Ultra, musíme si počkat na další informace, které tyto úvahy mohou potvrdit i vyvrátit. Těšme se tedy na další informace.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat