iQOO na trh uvolňuje sluchátka TWS 1e

iQOO na trh uvolňuje sluchátka TWS 1e
2023-12-22T18:50:05+02:00
• 23. 12. 2023

Zdroj: iQOO

Bezdrátová sluchátka TWS 1 od společnosti iQOO nezůstala ani půl roku osamocena v portfoliu. Čínský výrobce jde do finále s přípravami kolem nového zástupce s označením TWS 1e. Ačkoliv novinka ještě za sebou nemá oficiální oznámení, tak jsou již k vidění na jejich stránkách. Aktuálně tedy známe skutečnou podobu včetně hlavních specifikací.

O úroveň lepší

Z pohledu designového zpracování není k vidění téměř žádné výraznější přepracování. Sluchátka mají stejné jak provedení barev, tak i tvar se silikonovými koncovkami. Ty nejdůležitější změny můžeme zpozorovat hlavně uvnitř, kde snad každá část prošla úpravou směrem k lepšímu.

iqoo tws 1e 1jpg 1080x1440x iqoo tws 1e 3 1080x1440x iqoo tws 1e 2jpg 1080x1440x

Zdroj: iQOO

Mezi funkcemi lze vyhlížet takzvané „inteligentní ANC“ nebo technologie ENC údajně dokáže potlačit hluk o 73 %. Hráče nepochybně osloví režim nízké latence s dosahovanou hodnotou 55 ms. Samozřejmostí je čistší zvuk během telefonování díky nasazené umělé inteligenci. Jedním z rozhodujících faktorů u potencionálních zájemců se také stane výdrž.

Sluchátka zvládnou až 11 hodin provozu na jedno nabití. Při kombinaci s nabíjecím pouzdrem dokonce atakují hranici 44 hodin. Rychlé nabíjení za 10 minut prodlužuje poslech o další 3 hodiny. Veškeré podrobnosti s konečnou cenovkou zjistíme už 27. prosince po představení.

Zdroje: shopact.vivo.com.cn, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat