Nová sluchátka iQOO TWS 1 mohou konkurovat AirPods

Nová sluchátka iQOO TWS 1 mohou konkurovat AirPods
2023-07-08T19:35:07+02:00
• 8. 7. 2023

iQOO TWS 1 | Zdroj: Gizmochina

Silnou konkurenci mezi bezdrátová sluchátka připravila firma iQOO, která oznámila model s nic neříkajícím označením TWS 1. Na první pohled sice vypadají jen jako další zástupce do portfolia, ale uvnitř se nachází prémiová výbava. Navíc si za ní čínský producent neříká nijak závratnou částku. Samotnou kvalitu potvrzuje také několik získaných certifikací.

Lepší nenajdete

Sluchátka typu in-ear se silikonovými koncovkami obsahují 12,2mm dynamický měnič, který odvádí nejvíc práce. Vlastní ultra širokopásmová jednotka zaručuje frekvenční odvezu zvuku 5 Hz až 40 kHz, redukci šumu do 49 dB nebo snížení zpoždění až o 28 ms. Podle slov výrobce jde o světově první bezdrátová sluchátka s bezztrátovou kvalitou zvuku.

iqoo tws 1 653x495x

iQOO TWS 1 | Zdroj: FoneArena

Nasazenou funkci Bluetooth 5.3 doplňuje technologie aptX Lossless a aptX Adaptive díky certifikaci Qualcomm Surround Sound. Ty především přináší přenosovou rychlost až 1200 Kbps. Za vyladěným zvukem ještě stojí firma GoldenEar ze Spojených států. Z pohledu výdrže zvládnou 10,5 hodin provozu (2x 50 mAh) či celkem 42 hodin v kombinaci s nabíjecím pouzdrem (420 mAh).

Ve výbavě nesmíme přehlédnout ani transparentní režim, certifikaci odolnosti IP54, vícebodové připojení, tři mikrofony, dotykové plošky pro ovládání a USB-C port s rychlým nabíjením u pouzdra. Na prodejních pultech jsou k dispozici dvě barevná provedení za cenu v přepočtu 1 213 Kč.

iqoo tws 3 1186x728x

iQOO TWS 1 | Zdroj: FoneArena

Zdroje: gizmochina.com, fonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat