Honor X7b je venku a neztratí se v davu

Honor X7b je venku a neztratí se v davu
2023-12-02T22:43:52+02:00
• 3. 12. 2023

Zdroj: Gizchina

Bez jakýchkoliv oficialit byl do celosvětové distribuce vypuštěn nový model s označením X7b pod čínskou značkou Honor. Cenově dostupný přírůstek se nevyhnul několika kompromisům jako je například chybějící podpora sítí 5. generace, ale za to naopak případné zájemce uspokojí kvalitním fotoaparátem, čipovou sadou od Qualcommu nebo dlouhou výdrží baterie včetně rychlého dobití.

Levný neznamená nekvalitní

Honor X7b se chlubí 6,8palcovým LCD panelem s Full HD rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Proděravěný otvor nahoře vycentrovaný doprostřed patří 8megapixelové selfie kamerce. Hardwarová část je postavena na osmijádrovém čipu Snapdragon 680, 6/8GB operační paměti RAM či 128/256GB interním úložišti. Samozřejmostí je slot pro paměťovou microSD kartu v případě nedostatku volného prostoru.

honor x7b 2 902x770x honor x7b 1 716x800x

Zdroj: Gizchina

Zadní stranu obsadila dvojice ostrůvků, která dohromady nese tři objektivy fotoaparátu (108 + 5 + 2 MPx) a přisvětlovací LED blesk. Celkovou výdrž udává článek baterie o velikosti 6 000 mAh podporující technologii rychlého 35W nabíjení přes USB-C kabel. Závěrem může uživatele ještě potěšit platforma MagicOS 7.2 postavená na Androidu 13 a snímač otisků prstů integrovaný do bočního tlačítka.

Do obchodů pomalu míří tři barevné verze (Midnight Black, Flowing Silver, Emerald Green) za prodejní cenu v přepočtu od 5 554 Kč.

Zdroje: gizchina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat