Gionee se vrací na trh a uvádí sluchátka OpenAir

Gionee se vrací na trh a uvádí sluchátka OpenAir
2023-12-14T18:00:11+02:00
• 14. 12. 2023

Zdroj: Gionee India

Mobilní značka Gionee původem z Číny se pokouší již o několikátý restart za sebou a tentokrát to výrobce bere za trochu jiný konec. Pokud by někdo čekal příchod chytrého telefonu, tak naopak se firma jako první rozhodla ke vstupu do segmentu s bezdrátovými sluchátky. Jejich aktuální novinka nese velmi charakteristický název OpenAir.

Bezkonkurenční výdrž

Součástí každého sluchátka je 16mm měnič podporující zvukový standard AAC a směrový zvuk ve 3. generaci. Konstrukce si především vysloužila otočné háčky za uši, které se dokáží otáčet o 90 stupňů. Kromě bezpečného uchycení přináší také daleko větší pohodlí při nošení. Z pohledu výdrže zvládnou až 8 hodin provozu, a to díky uvnitř ukryté 70mAh baterii.

gionee openair 3 1200x2080x

Zdroj: Gizmochina

U dodávaného pouzdra není prozrazena velikost článku baterie, přitom navíc přidává dalších neuvěřitelných 40 hodin poslechu. Za praktický prvek můžeme ještě označit malý digitální displej, který zobrazuje aktuální stav baterie. Samotná komunikace probíhá prostřednictvím funkce Bluetooth 5.3, což v dnešní době stále postará většina obdobných zástupců.

Samozřejmostí jsou dotykové plošky pro ovládání nebo technologie ENC na čistější zvuk během telefonování. Do obchodů se vypraví celkem tři barevné verze (bílá, černá, zelená) za prodejní cenu v přepočtu 503 Kč. Jediný otazník visí nad přesnější dostupností.

gionee openair 1 754x1218x gionee openair 2 575x576x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat