Což takhle dát si tablet? komerční článek

Což takhle dát si tablet? [komerční článek]
2023-12-30T11:28:41+02:00
• 30. 12. 2023

Zdroj: TOMTOP

Vánoce jsou úspěšně za námi, ale ještě tu pro vás máme dárek: značkový tablet HONOR Pad 8 WIFI s dvanáctipalcovým displejem. A to za cenu, které nelze odolat. Čtěte dále!

Tablety se dlouhodobě řadí mezi nejužitečnější společníky, a to jak pro práci, tak pro zábavu. Jsou skvěle přenosné, a pro konzumaci obsahu se hodí naprosto perfektně. Pokud ovšem mají také perfektní displej. Jak je na tom tento HONOR?

Displej – to je oč tu běží

Displej má úhlopříčku 12 palců a nabízí výborné rozlišení 2.000 x 1.200 pixelů. Rámečky okolo obrazovky jsou tenké pouhých 7,2 mm. Tablet díky tomu nejen skvěle zobrazuje, ale i vypadá. Budete se na něj prostě rádi koukat, a to i proto, že displej poskytuje komplexní ochranu vašich očí: nízká úroveň modrého světla a vestavěné režimy ochrany očí se o to postarají. K dispozici je například oči šetřící tmavý režim, či speciální mód pro čtení e-knih.

HONOR Pad 8 WIFI

Zdroj: TOMTOP

Nejen obrazem živ je tablet

Na tabletu budete také sledovat oblíbené YouTube kanály či filmy, takže kromě ostrého obrazu oceníte také čistý zvuk. O ten se stará celkem 8 reproduktorů: 4 výškové a 4 basové. Dohromady vám poskytnou stereofonní prostorový zvuk. Pro ještě lepší zážitek HONOR dokáže inteligentně přepínat různé zvukové režimy. Použitý algoritmus pro vylepšení hlasu se pak stará o to, abyste skvěle rozuměli přenášenému lidskému hlasu – ať už se jedná o videohovory, on-line schůzky či prezentace. Neunikne vám ani slovíčko.

Unibody design má šmrnc

HONOR Pad 8 je precizně zpracován. Kovové tělo je pískováno tak, aby byl tablet příjemný na dotek, výborně padl do ruky a zároveň se jistě a bezpečně držel. S hmotností 520 g a tloušťkou pouhých 6,9 mm je to snadné.

Vestavěný akumulátor s kapacitou 7.250 mAh nabízí dostatek energie pro 14 hodin poslechu hudby, audioknih, ale také sledování off-line videa. Při online sledování se dostanete na výborných 10 hodin. A pohotovostní režim? Až 59 dní, než si vyžádá opětovné dobití baterie. Aby dobíjení netrvalo příliš dlouho se stará 22,5W rychlonabíjení, plné kapacity dosáhnete za 2 hodiny.

HONOR Pad 8 WIFI

Zdroj: TOMTOP

A co cena?

Tento skvělý tablet HONOR Pad 8 WIFI s vestavěným úložištěm o kapacitě 128 GB nabízí vše, co od tabletu očekáváte, a ještě řadu věcí navíc (v balení například naleznete připravenou nabíječku i propojovací kabel USB-C). A to nejlepší je cena: právě teď můžete tento užitečný přístroj získat se slevou 58 %. To znamená, že vás přijde na skvělých 5.140 Kč, a to včetně dopravy. Záruka vrácení peněz je samozřejmostí.

Počet kusů je omezen, takže na nic nečekejte a objednávejte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat