Chytrý displej pro vaše auto komerční článek

Chytrý displej pro vaše auto [komerční článek]
2023-12-31T09:46:00+02:00
• 31. 12. 2023

Zdroj: TOMTOP

Dnes se podívejme na zajímavý doplněk vašeho automobilu: Car Stereo BT MP5 Player – handsfree kombinované s multimediálním přehrávačem a FM rádiem, které navíc dokáže pomoci s parkováním. A to vše za skvělou cenu. Čtěte dále!

Velký dotykový displej

Tento kompaktní přístroj má hned několik užitečných funkcí. Navenek se jedná o precizně zpracovaný 7palcový dotykový displej s vysokou citlivostí a přesností, který se snadno ovládá. Ve vašem automobilu mu snadno naleznete vhodné místo díky stativu, který displeji umožňuje rotaci v rozsahu 360 stupňů a náklon v rozsahu 90 stupňů. Hmotnost celého zařízení je méně než půl kilogramu.

Car Stereo Player

Zdroj: TOMTOP

To nejdůležitější se skrývá uvnitř

První z funkcí je bezdrátové handsfree: prostřednictvím Bluetooth (čip BT5.0) snadno propojíte s vaším mobilním telefonem, a můžete telefonovat a ruce nechat tam, kde mají být, totiž na volantu.

Druhou funkcí je stereofonní přehrávač: zvládá různé multimediální soubory, a to bezdrátově, pomocí AUX konektoru či přímo z paměťové karty. V přístroji jsou už rovnou zabudovány stereo reproduktory, takže není třeba žádný další zvukový výstup.
Co se týče podporovaných formátů: zvládá nejen běžné audio formáty, jako jsou MP3/WMA/OGG/WAV/FLAC, ale také video formáty jako například MP4/AVI/MOV/MKV. Zobrazovat můžete také obrázky v řadě formátů, například JPG/BMP/GIF a další.

Třetí funkcí je FM rádio, které dokáže perfektně suplovat funkci vestavěného autorádia vašeho vozu.

Car Stereo Player

Zdroj: TOMTOP

Carplay i Android auto

Potenciál tohoto zařízení je výrazně zvýšen podporou standardů Carplay (Apple zařízení) a Android auto. Tato funkcionalita vám umožňuje ovládat důležité funkce vašeho chytrého telefonu přímo na dotekovém displeji, ať už se jedná o volání, předčítání zpráv, přehrávání hudby, kalendář či mapy.

Podpora pro parkovací kamery

Přístroj je také připraven pro zapojení parkovací kamery. Jakmile detekuje signál z připojené parkovací kamery, automaticky přepne displej do širokoúhlého režimu, který vám pomůže se snadným a rychlým parkováním. To se může hodit obzvláště na úzkých parkovacích místech v obchodních domech.

Car Stereo Player

Co za to?

Každá věc má svou cenu, stejně tak i tento užitečný pomocník, který značně rozšiřuje možnosti vašeho automobilu. Dobrou zprávou je, že Car Stereo BT MP5 Player je nyní k dispozici se slevou dokonce 68 %. To znamená, že si jej můžete pořídit pouze za 1.117 Kč, pochopitelně včetně dopravy, a to se zárukou vrácení peněz. Počet kusů za tuto skvělou cenu je omezen, takže raději neotálejte! Objednávat můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat