WhatsApp začal pracovat na alternativních profilech

WhatsApp začal pracovat na alternativních profilech
2023-11-02T13:35:47+02:00
• 2. 11. 2023

Zdroj: Dotekománie

WhatsApp v poslední době opět chrlí jednu novinku za druhou, na mnoha nových funkcích pracuje, a tak se uživatelé mohou těšit na mnoho praktických a skvělých věcí, která do aplikace dříve, či později dorazí.

Alternativní profily ve WhatsApp

Jednou z dalších novinek, na kterých WhatsApp pracuje, jsou alternativní profily. Tato nová funkce by se dala řadit mezi ty, které vylepšují soukromí uživatelů. Alternativní profil by měl být rozšířením toho stávajícího a mohl by se hodit především tehdy, pakliže by uživatel nechtěl vystupovat pod svým soukromým profilem.

alternativni profil whatsapp 519x656x

Zdroj: WABetaInfo

WhatsApp již nyní nabízí mnoho funkcí, kterými můžeme omezit to, co uvidí ostatní uživatelé a naše kontakty. Můžeme skrývat online stav, to je, kdy jsme byli naposledy online, nebo skrýt profilovou fotku a ukázat ji jen vybraným kontaktům. Alternativní profil by měl umožnit nastavit jinou profilovou fotografii a také název, pod kterým bychom vystupovali.

Podle uvedeného obrázku je patrné, že alternativní fotografie a jméno, by se zobrazovaly těm, kdo by neměli přístup k našemu primárnímu profilu. Nová funkce se aktuálně nachází ve fázi vývoje a má k ní přístup pouze omezený okruh testerů.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat