Bezdrátová sluchátka Lenovo – jednou je málo komerční článek

Bezdrátová sluchátka Lenovo – jednou je málo [komerční článek]
2023-11-21T15:44:12+02:00
• 21. 11. 2023

Zdroj: TOMTOP

Doba bezdrátová je s námi už nějakou dobu. A kdo se ještě nepřizpůsobil, má teď dokonce dvojitou možnost! Ne jedno, ale rovnou dvě balení bezdrátových sluchátek Lenovo LivePods LP40 čekají na vás! A to za výbornou cenu. Čtěte až do konce!

Co vlastně umí?

Lenovo LivePods LP40 jsou stereofonní Bluetooth bezdrátová sluchátka: ale tím už dnes nikoho nepřekvapíte. Co tedy umí dál?

Předně jsou voděodolná. Déšť či pot při sportování? Nic z toho nevadí. Podpora Bluetooth 5.0 znamená nízkou latenci (hodí se například při hraní her) a dlouhý dosah – až 10 metrů. Na tuto vzdálenost je pochopitelně můžete připojit k zařízení se systémem Android i iOS. A promyšlené bezdotykové ovládání je určitě velmi příjemným prvkem.

Lenovo LivePods LP40

Zdroj: TOMTOP

Jak dlouho vydrží?

Jak je to ale s jejich výdrží? Opět dobré zprávy: sluchátka disponují vestavěným akumulátorem o kapacitě 40 mAh, dobíjecí pouzdro vám pak dává k dispozici dalších 230 mAh. Co to konkrétně znamená? Celkem až 12 hodin poslechu ve vašich uších (a kapse). A když „šťáva“ dojde, port USB-C se postará o rychlé doplnění potřebné energie.

Co je u sluchátek klíčové? Zvuk. Tady se o jeho kvalitu starají dvojité membrány o průměru 13 mm. Ale to ještě není vše: příjemným bonusem je potlačení hluku z okolí.

 

Lenovo LivePods LP40

Zdroj: TOMTOP

A co suma?

Suma sumárum – Lenovo LivePods LP40 toho nabízejí hodně, a to za slušnou cenu: 459 Kč není zase tak moc, co říkáte? Ale možná se teď nemůžete rozhodnout, zda chcete raději bílá nebo černá sluchátka, a navíc jsme na začátku slibovali cenu nejen slušnou, ale dokonce výbornou: tak tady to je!

Za 459 Kč si totiž nemusíte vybírat bílá nebo černá, ale dostanete obě varianty naráz. Cena je pochopitelně včetně dopravy. A to už se opravdu vyplatí… Objednávat můžete například ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat