Tinder zavedl novou funkci, potenciálního partnera vám mohou dohodit vaši přátelé

Tinder zavedl novou funkci, potenciálního partnera vám mohou dohodit vaši přátelé
2023-10-25T16:35:50+02:00
• 25. 10. 2023

Zdroj: tinder

Kdopak by neznal Tinder, populární službu, seznamku, kde můžete donekonečna „swajpovat“ doleva a doprava a hledat to pravého pro společný život. Tinder udělal seznamování zábavnou činností a dalo by se říci, že se tak trochu podobá jakési seznamovací sociální síti.

Nová funkce Tinder Matchmaker

Nyní aplikace přichází s novou funkcí, která do hledání partnera zapojuje i vaši rodinu, blízké, přátele. Nová funkce nese název „Tinder Matchmaker“, kterou musí uživatel spustit buď ze svého profilu, nebo v nastavení aplikace. Pokud pak mezi procházenými profily zaznamená potenciální shodu, může sdílet odkaz na profil až s 15 dalšími profily na Tinderu, který bude mít platnost 24 hodin.

Tinder

Zdroj: Engadget

Uživatel „dohazovač“ má však na Tinderu omezené možnosti. Nemůže například odesílat zprávy, ani nemůže provádět takzvaný „swajp“ prstem doprava, jako standardní uživatelé, kteří se chtějí seznamovat. „Nezadaní lidé už léta žádají své přátele, aby jim pomohli najít na Tinderu dalšího partnera, a my jim to nyní díky funkci Tinder Matchmaker velmi usnadňujeme,“ říká o nové funkci Melissa Hobleyová, marketingová ředitelka Tinderu. Tato nová funkce by měla podle Tinderu přitáhnout nové uživatele, tak nyní je otázkou, zdali si uživatelé tuto novou funkci osvojí a bude mít úspěch.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat