SWIITOL C18 Pro a C24 Pro – opravdu výborné laserové gravírovačky komerční článek

SWIITOL C18 Pro a C24 Pro – opravdu výborné laserové gravírovačky [komerční článek]
2023-10-26T13:37:17+02:00
• 25. 10. 2023

Zdroj: SWIITOL

Máte duši umělce? Objevili jste ve svém nitru kreativitu a chuť vytvářet něco nového? Pak jste stejná krev s týmem společnosti Swiitol, protože jejich posláním je dát uživatelům do ruky výkonné nástroje, které jim pomohou popustit uzdu fantazii a stvořit něco jedinečného. Podívejme se dnes na dva z jejich špičkových produktů: laserové gravírovačky Swiitol C18 Pro, a výkonnější Swiitol C24 Pro. Co vše tedy umí?
Oba přístroje jsou velmi výkonné laserové gravírovačky/řezačky, které se vyznačují především vysokou přesností a rychlostí.

V hlavní roli přesnost

Díky nové technologii s názvem „Dual Compression“ je možné ultrajemný laserový paprsek zaměřit do rozměru pouhých 0,08 x 0,08 mm. Díky tomu dokážete naprosto přesně řezat balzové či jiné dřevo či akryláty. Stejně tak můžete snadno gravírovat materiály jako nerezovou ocel, keramiku, sklo a řadu dalších. A nejde jen o přesnost: dosahovaná rychlost je o 40 % vyšší než u přístrojů, které technologií duální komprese nedisponují. Pokud si potrpíte na přesná čísla: optimální rychlost je 24.000 mm za minutu, přičemž maximální je dokonce na úrovni 30.000 mm za pouhou jednu minutu! Fascinující, ale hlavně: ušetříte polovinu času, který byste jinak ztratili prací s běžnými přístroji.

Swiitol C18 Pro a C24 Pro

Zdroj: SWIITOL

Zcela nová pracovní plocha

Díky novému optimalizovanému designu a použití speciálních lineárních kolejnic byly redukovány vibrace i hluk, a to na celé pracovní ploše o rozměru 400 x 400 mm. Aby byl celý pracovní proces nejen rychlý a přesný, ale i pohodlný a bezpečný, o to se stará panoramatický filtr, který zachytí 97 % ultrafialového záření. Nepotřebujete si tedy pořizovat žádné speciální brýle, za což vám poděkují nejen vaše oči, ale také vaše peněženka.

V oblasti výkonu nejde zdaleka jen o výkon laseru a přesné mechaniky, ale ruku v ruce také o výkon řídící jednotky. Proto Swiitol ve svých špičkových zařízeních použil nové 32bitové základové desky. Ta se kromě výkonu stará také o kompatibilitu: podporuje celou řadu populárních softwarů, včetně LaserGRBL či LightBurn, a to jak na platformě Windows, tak MacOS.

Kreativita bez limitů?

To by bylo možná až příliš odvážné tvrzení. Pravda je ale taková, že můžete řezat či gravírovat přes tisícovku nejrůznějších materiálů, a na výběr je pro vás široká paleta barev. To už je pořádná porce a prostor pro vaši fantazii! Celý proces výroby přitom můžete ovládat s pomocí mobilní aplikace nové generace, která mimo jiné podporuje off-line režim a zahrnuje širokou knihovnu materiálů.

Swiitol C18 Pro a C24 Pro

Zdroj: SWIITOL

Dvě varianty podle vašich nároků

Oba představené přístroje mají shodně špičkové zpracování a podobné parametry: vnější rozměry přístroje jsou 641 x 565 mm při výšce 218 mm, hmotnost je pak 4,6 kg. Liší se však po stránce výkonové: zatímco levnější model C18 Pro disponuje přesným laserem o výkonu 18 W, model C24 Pro vám poskytne celých 24 W výkonu.

Swiitol C18 Pro a C24 Pro

Zdroj: SWIITOL

Mohou být vaše

A dobrá zpráva na konec: jelikož se jedná o úplné novinky, je možné nyní získat omezený počet kusů za zaváděcí ceny: v případě modelu Swiitol C18 Pro je to s použitím slevového kuponu 11.300 Kč (oproti maloobchodní ceně ušetříte přes 3.300 korun), u výkonnějšího modelu Swiitol C24 Pro pak 14.650 Kč (ušetříte více než 5.000 korun).

Zboží k vám domů dorazí z evropského skladu za 3 – 5 dní, a doprava a doručení je pochopitelně zdarma. Ještě několik kusů za tuto cenu zbývá, tak neváhejte, při zadání e-mailové adresy získáte kupon na 5% slevu na všechny produkty.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat