Potřebujete neomezená data? Poradíme, jak si vybrat komerční článek

Potřebujete neomezená data? Poradíme, jak si vybrat [komerční článek]
2023-10-05T14:30:00+02:00
• 5. 10. 2023

Nevyhovuje vám váš současný mobilní tarif s omezeným množstvím dat? V nabídkách mobilních operátorů jsou i různé tarify s neomezenými daty. Ale pozor, neliší se jen cenou – rozdílná je především rychlost dat.

Cena není nejdůležitější

Možná si chcete pořídit ten nejlevnější tarif s neomezenými daty. Proč zbytečně přeplácet? Ale bude vám vážně stačit? U tarifů s neomezenými daty byste se totiž neměli řídit jen jejich cenou. Ta je sice důležitá, ale ještě podstatnější je tady rychlost internetu. Pokud totiž ušetříte, můžete záhy zjistit, že vám tarif nevyhovuje – a budete ho muset změnit.

Proto se nejprve zamyslete nad tím, k čemu internet používáte, jak jste nároční a co vše na něm děláte. Tady totiž platí, že nejlevnější neomezená data jsou pro ty nejskromnější jedince a ta nejrychlejší jsou pro náročné uživatele. Kam se řadíte vy?

Rychlost dat

Mobilní operátoři nejčastěji nabízejí tarify s neomezenými daty s rychlostmi 4 Mb/s, 10 Mb/s, 20 Mb/s nebo s neomezenou rychlostí 5G. První typ stačí asi tak na prohlížení sociálních sítí a posílání e-mailů. Druhý zvládne méně kvalitní videa a online hry. Třetí už zvládne videa ve vysoké kvalitě či hotspot. A 5G? S tím dokážete snad úplně všechno.

Nabídky mobilních operátorů

A teď je tu ta zásadní otázka – jakého mobilního operátora zvolit? Odpovědět vám může srovnání tarifů na Ušetřeno.cz, kde si snadno vyberete ten nejvýhodnější tarif. Případně vám s jeho výběrem mohou pomoci specialisté z Ušetřeno.cz.

Aktuálně platí, že O2 neomezená data nabízí ve 3 variantách (s rychlostmi 10 Mb/s, 20 Mb/s a 5G). T-Mobile neomezená data nabízí v totožných balíčcích. A Vodafone neomezená data nabízí ve stejných paušálech, plus má v nabídce i neomezená data s rychlostí 4 Mb/s.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat