Novinka Huawei GT 4 je tu. Mají přepracovaný design, nové funkce a super výdrž komerční článek

Novinka Huawei GT 4 je tu. Mají přepracovaný design, nové funkce a super výdrž [komerční článek]
2023-09-14T16:01:32+02:00
• 14. 9. 2023

Značce Huawei se daří představovat jeden zajímavý produkt za druhým. Úderem dnešního dne zamířily zbrusu nové hodinky Huawei Watch GT 4 na český trh a speciálně v Mobil Pohotovosti začali přijímat předobjednávky. Právě předprodej je obzvláště výhodný, jelikož k hodinkám dostanete jako dárek bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds SE 2. Ale pozor, tato akční nabídka je časově omezená a končí 15. října.

Stylový design a dlouhá výdrž baterie

Huawei Watch GT 4 se náramně povedly, především po stránce designu vypadají perfektně. Inspiraci čerpaly z těch nejdražších a nejluxusnějších hodinek a přicházejí s originálním designem ve tvaru oktagonu s tenčí lunetou. Vybrat si můžete ze dvou variant, větší 46mm a menší 41mm verze lišící se především velikostí AMOLED displeje a výdrží baterie. Větší varianta nabídne výdrž až 14 dní, menší zase slibuje až 7 dní.

Samotné tělo hodinek z nerezové oceli společně s přepracovaným koženým, silikonovým, nerezovým řemínkem či s milánským tahem zajišťují hodinkám eleganci, minimalistický styl a pohodlné nošení.

2 (20) 1920x1080x

Zaměřené na zdraví

Co se týče funkcí, mají nové Huawei Watch GT 4 rozhodně co nabídnout. Potěší novými personalizovanými ciferníky, přehrávačem hudby přímo na hodinkách, funkcí najít telefon nebo hlasovým asistentem. Přepracované jsou i notifikace, které umožňují číst upozornění a současně sledovat aktivitu.

Právě upgrade sledování zdravotních funkcí a aktivity ocení snad každý uživatel. Čtvrtá série hodinek Huawei nabídne vylepšené sledování tepové frekvence, kontrolu spánku, menstruační kalendář, měření saturace krve a hlavní novinkou je měření glukózy v těle, které Huawei slibuje přidat dalšími systémovými aktualizacemi. Huawei Watch GT 4 přichází i s novým tréninkovým asistentem, AI běžeckým trenérem a 18 profesionálními sportovními režimy.

Huawei Watch GT 4 se sluchátky zdarma

Předobjednat si nové Huawei Watch GT 4 můžete už nyní. K objednávce do 15. října dostanete k hodinkám jako dárek sluchátka Huawei FreedBuds SE 2 v hodnotě 1 200 Kč. Zákazníky potěší i cenovka, jelikož startovací cena je nižší než u minulého modelu. Cena obou variant Huawei Watch GT 4 startuje už na 5 999 Kč, a vybrat si můžete ze 3 barevných provedení –⁠ stříbrné, černé a zlaté.

3 (17) 1920x1080x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat