Vivo dokončuje model T2 ve verzi Pro

Vivo dokončuje model T2 ve verzi Pro
2023-09-14T15:58:11+02:00
• 14. 9. 2023

Zdroj: Vivo

Čínská značka Vivo v nejbližších dnech rozšíří produktovou sérii T o další přírůstek s označením T2 Pro, který se nyní pomalu prodírá ven díky reklamním upoutávkám od samotného výrobce. Celá řada momentálně zahrnuje dvojici T2 a T2x, přičemž dnešní novinka bude nejvyšším zástupcem. Tomu napovídají očekávané specifikace nebo také zveřejněná fotografie telefonu.

Vyšší standard

Zařízení by vpředu mělo lákat na 6,78palcový AMOLED panel s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Ještě nesmíme vynechat zakřivené boky po obou stranách či uvnitř ukrytou čtečku otisků prstů. Součástí hardwaru asi bude 5G čip Dimensity 7200 od MediaTeku po boku 8GB operační paměti RAM. Uživatelská data může pojmout 128GB interní úložiště a ani slot pro až 1TB paměťové microSD karty nemusí chybět.

Vivo T2 Pro 561x523x

Zdroj: Gizmochina

Zadní stranu mají zabrat jen dva objektivy fotoaparátu (64 + 2 MPx) a baterie s kapacitou 4 600 mAh, kterou podpoří technologie rychlého 66W nabíjení. Dále za vyzdvihnutí stojí odolný rámeček z neupřesněné slitiny kovu nebo tloušťka 7,4 mm. Nakonec k oficiálnímu představení dojde v následujících dnech, takže potom už zjistíme kompletní výpis výbavy včetně konečné podoby, prodejní ceny a dostupnosti.

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat