XIAOMI Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C zkrátka umí! komerční článek

XIAOMI Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C zkrátka umí! [komerční článek]
2023-08-05T08:33:11+02:00
• 5. 8. 2023

Další z řady robotických vysavačů? Ne tak docela. Umí toho totiž mnohem, mnohem více, než byste čekali vzhledem k jeho ceně. A pozor – to mluvíme o běžné ceně: nyní ovšem máte možnost si přístroj Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C pořídit za bezkonkurenční cenu! Čtěte do konce, a skvělá sleva bude vaše.

4000 pascalů: to už je výkon!

Nejen u mobilních telefonů je důležitým faktorem výkon! Klíčovou roli hraje také u robotických vysavačů, neboť vysavač, který nevysává, vám doma s úklidem příliš nepomůže. Toho se u tohoto přístroje ovšem bát nemusíte: nejenom že disponuje celkem čtyřmi úrovněmi výkonu, ale maximální výkon je 4000 Pa! Tady zkrátka prach nemá šanci uniknout. A to je to, co od vysavače očekáváme.

Xiaomi Vacuum-Mop

Zdroj: TOMTOP

S laserem nemůže minout

Tento skvělý vysávací robot je vyzbrojen laserovou navigací nové generace, díky které podporuje několik různých map vysávání, a je také možno snadno upravovat trasu úklidu. S ovládáním přístroje vám také v případě potřeby pomůže speciální aplikace Mi Home App. Vyberte si režim, který vám nejvíce vyhovuje!

Kde nestačí vzduch, pomůže voda

Váš nový domácí pomocník se ovšem nepostará pouze o vysávání; má totiž i funkci mopu, která je navíc vyzbrojena inteligentním systémem řízení, který má na starosti to, abyste s vytíráním žádné starosti neměli.

Xiaomi Vacuum-Mop

Zdroj: TOMTOP

A kde je ta sleva?

Výborně, dočetli jste až sem, takže tady je slíbená nabídka: namísto původní ceny 13.635 Kč si nyní můžete tohoto skvělého pomocníka pro vaši domácnost dopřát pouze za 4.500 Kč, a to včetně dopravy! Takže nemusíte váhat, a tuto limitovanou nabídku můžete využít ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat