Vodafone v srpnu: Nové skládačky od Samsungu s výkupním bonusem až 5 tisíc korun a další lákavé akce komerční článek

Vodafone v srpnu: Nové skládačky od Samsungu s výkupním bonusem až 5 tisíc korun a další lákavé akce [komerční článek]
2023-08-02T10:45:40+02:00
• 2. 8. 2023

Zdroj: Vodafone

Samsung představil koncem července dlouho očekávané skládací modely Galaxy Z Flip5 a Galaxy Z Fold5. Zákazníci je mohou nyní pořídit také u Vodafonu a to dokonce bez toho, aby si museli za vyšší paměťové varianty cokoliv připlácet. Tím ovšem letní akce nekončí, až do konce srpna lze k oběma modelům od Samsungu získat bonus až 5 000 Kč k výkupní ceně starého zařízení.

Na trh přišla nová generace stylového modelu, tentokrát jako stále populárnější skládačky. Samsung Galaxy Z Flip5 má výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 a oproti svým předchůdcům na první pohled zaujme větším vnějším displejem. Cena je 28 401 Kč. U další jihokorejské novinky, Samsungu Galaxy Z Fold5, pak zaslouží pozornost i sestava fotoaparátů, zadní má tři objektivy a až 50 Mpix rozlišení. Telefon lze pořídit za 44 977 Kč.

Pro ty, kteří pro svá data potřebují opravdu velkou paměťovou kapacitu, Vodafone přichystal letní promo akci. U obou modelů totiž pořídí variantu 512 GB pouze za cenu 256 GB. Nabídka je omezená a platí jen do 14.  srpna, otálet se tedy nevyplatí.

Při pořízení nového telefonu Samsung Galaxy Z Flip5 nebo Z Fold5 navíc zákazník může získat bonus až 5 000Kč k výkupní ceně starého zařízení. Akce platí až do konce měsíce srpna.

K telefonu Vodafone přihodí tablet nebo náramek

S prázdnou ale neodejdou ani ti, kdo mají zálusk na další skládačku. Telefon Motorola Razr 40 Ultra Quartz Black je sice v nabídce už nějaký ten pátek, pokud ho ovšem zákazníci zakoupí na e-shopu, získají jako dárek tablet Lenovo Tab M10 3rd Gen 4GB + 64GB v šedé barvě jen za 1 Kč. Nabídka platí do konce září nebo do vyprodání zásob.

Na své si ale v srpnu přijdou i konzervativnější zákazníci, kteří si vystačí s tradičnějšími modely. Právě pro ně má Vodafone v nabídce například HONOR 90 Lite 5G. Zákazníci, kteří si telefon u Vodafonu pořídí do konce srpna (nebo vyprodání zásob), získají jako dárek chytrý náramek HONOR Band 7 za 1 Kč.

Do portfolia Vodafonu dále v polovině prázdnin přibylo několik dalších kousků, například telefon Xiaomi Redmi 12 za 3 977 Kč, seniorský Alcatel 2020 za 977 Kč a také repasovaný Apple iPhone 12 mini 64 GB za 11 977 Kč, který lze pořídit s dvouletou zárukou.

Chytré hodinky s výkupním bonusem až 3 000 Kč

Hodinky Samsung Galaxy Watch6 LTE potěší každého, kdo chce mít své zdraví a sportovní výkony pod kontrolou. U Vodafonu jsou nyní k dispozici ve dvou velikostech (40 a 44 mm) a barevných variantách, nabízí také až 16 GB pro uložení uživatelského obsahu. Cena začíná na 8 921 Kč. Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE pak nabízí oproti předchozí generaci o něco větší velikost (47 mm) a lze je pořídit za 11 801 Kč. Až do konce letních prázdnin pak mohou všichni zákazníci, kteří si některé z hodinek pořídí, získat bonus až 3 000 Kč k výkupní ceně starého zařízení.

Zákazníci u Vodafonu mohou pořídit i televizor Sony KD-50X75WLPAEP s 4K Ultra HD rozlišením a podporou HDR. O obraz s maximem detailů se stará technologie 4K X-Reality Pro a u Vodafonu je k mání za 17 001 Kč.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat