Herní Tecno Pova 5 Pro láká na barevné RGB osvětlení

Herní Tecno Pova 5 Pro láká na barevné RGB osvětlení
2023-08-02T13:30:40+02:00
• 2. 8. 2023

Zdroj: GSMArena

Firma Tecno do produktové série Pova 5 zařazuje nový přírůstek s označením Pro, který se především zaměřuje na herně založené uživatele, což také platí u ostatních zástupců v aktuální řadě. Pravděpodobně největším lákadlem budou LED pásky umístěné na zadní straně zařízení, protože čínský producent dotáhl jejich funkčnosti téměř k dokonalosti.

Levná hračka

Do čela se postavil velký 6,78palcový panel s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Ten pohání procesor Dimensity 6080 od MediaTeku nebo 8GB operační paměť RAM doplněná o dalších 8 GB ve virtuální podobě. Uživatelská data pojme interní úložiště o velikosti 256 GB. Speciální systém chlazení dokáže během hrání náročnějších her snížit teplotu až o 2 °C.

tecno pova 5 pro 2 1428x802x

Zdroj: GSMArena

Do zadní části si našly cestu dva objektivy fotoaparátu, kde hlavní slovo má 50megapixelový snímač. Následuje 5 000mAh článek baterie podporující technologii rychlého 68W nabíjení. Nesmíme vynechat ani funkci Bypass Charge, která údajně dokáže vyřadit baterii z obvodu, telefon běží na přímo pouze po připojení k elektrické síti.

Samozřejmostí jsou kvalitní stereo reproduktory s certifikaci Hi-Res Audio či DTS. Nasazené LED pásky umí zářit 9 různými barvami. Ty mohou například upozornit na příchozí hovory, vybitou baterii. Výčet výbavy podtrhuje systém Android 13 v rámci rozhraní HiOS 13, 5G sítě, USB-C port, dual-SIM, 3,5mm audio jack, boční skener otisků prstů a lineární vibrační motor v ose Z pro lepší zážitek z hraní her.

Cena po přepočtu v předprodeji činí pouze 4 255 Kč a připraveny jsou dvě barevné verze – Dark Illusion, Silver Fantasy.

tecno pova 5 pro 3 1428x803x

Zdroj: GSMArena

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat