Samsung oznámil pro své Galaxy Watch hodinky aplikace WhatsApp, Wallet a Thermo Check

Samsung oznámil pro své Galaxy Watch hodinky aplikace WhatsApp, Wallet a Thermo Check
2023-07-25T09:35:47+02:00
• 25. 7. 2023

Galaxy Watch 5 série; zdroj: Dotekománie

Jihokorejský výrobce Samsung oznámil pro svou řadu chytrých hodinek Galaxy Watch hned tři aplikace, které budou do hodinek plně integrovány. Jedná se o aplikace WhatsApp, Wallet a Thermo Check.

Nové aplikace pro hodinky Galaxy Watch

Poté, co Meta oznámila, že aplikace WhatsApp je k dispozici s plnou podporou hodinek Galaxy Watch, Samsung rovněž oznámil samostatnou aplikaci WhatsApp pro Wear OS. Samostatná aplikace WhatsApp bude dostupná pro Watch 4 a 5 a nabídne základní funkce pro zasílání zpráv, včetně možnosti pokračovat v konverzaci, odpovídat na zprávy hlasem, nebo přijímat hovory. Funkce budou v aplikaci dostupné, aniž by bylo nutné hodinky spárovat s telefonem.

Samsung brings WhatsApp Wallet and Thermo Check apps to the Galaxy Watch series 1200x675x

Zdroj: Phone Arena

Další aplikací je peněženka – Wallet. Ta je dostupná prozatím pouze ve vybraných zemích, nicméně Samsung pracuje na tom, aby byla podpora rozšířena i do dalších zemí. Peněženka byla uvedena ve 21 zemích v loňském roce a začátkem letošního roku se dostupnost rozšířila o dalších 8 zemí.

Poslední novinkou je aplikace Thermo Check. Ta využívá pokročilé infratechnologie zabudované v hodinkách řady Galaxy Watch 5. Aplikace Thermo Check umožní měření teploty prakticky čehokoliv, ačkoliv Samsung marketingovou propagaci staví poněkud úsměvně. Díky aplikaci Thermo Check si budou uživatelé moct změřit teplotu jídla, zdali není příliš studené, nebo naopak horké. Aplikace by měla být k dispozici nejprve v hodinkách Watch 6, které dorazí co nevidět, a později ji obdrží i hodinky Watch 5. Pokud vás zajímají další novinky, pak nepropásněte akci Samsung Unpacked, která se koná již 26. července.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat