Realme ukázalo levný přírůstek C51

Realme ukázalo levný přírůstek C51
2023-07-24T20:05:46+02:00
• 25. 7. 2023

Zdroj: Gizmochina

Čínská společnost Realme se snaží uspokojit poptávku po levných telefonech a dalším z nich je mobilní novinka nesoucí označení C51, která v poslední době byla předmětem několika spekulací. I přes nízkou cenovku přichází poměrně slušná sestava prvků. Kdo nebude příliš zacházet do detailů, tak zařízení bez pochyb uspokojí všechny nenáročné uživatele.

Minimum kompromisů

Přední stranu zabírá 6,7palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením, 90Hz obnovovací frekvencí a bez povšimnutí nezůstává ani maximální jas 560 nitů. Klasický „Waterdrop“ výřez vyplňuje 8megapixelová selfie kamerka. Do vnitřní části si našel cestu osmijádrový procesor Unisoc T612, 4GB operační paměť RAM nebo 64GB interní úložiště podporující až 2TB microSD karty.

realme c51 3 1024x858x

Zdroj: FoneArena

Milovníky mobilního fotografování může oslovit dvojice fotoaparátů s hlavním 50MPx objektivem. Dále celkovou výdrž udává baterie o velikosti 5 000 mAh, které samozřejmě nechybí technologie SuperVOOC (33 W). Softwarová stránka je vyřešena operačním systémem Android 13 pod nadstavbou Realme UI.

Ze seznamu musíme ještě vyzdvihnout boční snímač otisků prstů, 3,5mm audio jack, USB-C port či funkci dual-SIM. Oficiální prodej odstartovat 25. července za cenu v přepočtu 2 773 Kč. Nakonec připraveny jsou dvě barevné varianty – Carbon Black, Mint Green.

realme c51 2 1024x1024x

Zdroj: FoneArena

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat