Realme GT Neo 6 – poodhalují se specifikace aktualizováno

Realme GT Neo 6 – poodhalují se specifikace [aktualizováno]
2023-07-10T20:01:59+02:00
• 11. 7. 2023

Realme GT Neo 5; Zdroj. Realme

Aktualizováno 11. 7.

Zatím jsme měli k dispozici jen přibližně specifikace nadcházející novinky, ale nyní se ukazuje, že mobil nabídne baterii o kapacitě 4600 mAh s podporou 240W nabíjení. Mobil sice nabídne nejmodernější operační paměti a úložiště, ale co se týče fotografické výbavy, tak zde bude více méně základní sestava 50+8+2 MPx, přičemž hlavní snímač bude mít optickou stabilizaci obrazu. I displeji se navíc dozvídáme, že rozlišení bude 2772 × 1240 pixelů a maximální jas dosáhne na hodnotu 1450 nitů. Stereo reproduktory jsou bonusem navíc. K dispozici bude ještě jedna verze. Ta nabídne kapacitu baterie 5160 mAh a bude podporováno maximálně 150W nabíjení.

Původní článek 6. 7.

V tomto roce došlo na představení modelů Realme GT Neo5Realme GT Neo5 SE, ale již nyní se ukazuje následující generace, která dostane očekávané označení Realme GT Neo 6. Již nyní máme k dispozici první render.

Realme GT Neo 6

První podoba nadcházející novinky Realme GT Neo 6 pochází od @onleaks, který má v tomto ohledu velmi přesné informace a ve většině případů se následně podoba novinek potvrdí. Jak můžete vidět níže, Realme jde cestou masivního zadního fotomodulu. Skoro bychom zde viděli mírnou inspiraci u Pixelů od Googlu, přičemž vidíme některé prvky společné s modely od OnePlus. Ostatně se jedná o sesterskou společnost.

Realme GT Neo 6 Press Render 1 1021x1365x

Zdroj: @onleaks (se souhlasem)

Zadní strana nabídne asi imitaci průhlednosti, aspoň tedy částečné, ale to se ještě může změnit. Co ale očekáváme, je opětovné použití RGB světla. O výkon se zde má starat Snapdragon 8 Gen 2. Displej by měl mít 1,5K rozlišení se 144Hz obnovovací frekvencí. Samozřejmě se bude jednat o OLED panel, ale zatím nevíme, jakou bude mít úhlopříčku.

Kromě toho máme očekávat například 16 GB RAM, až 512GB úložiště nebo hlavní 50MPx snímač s optickou stabilizací obrazu. O dalších dvou foťácích nemáme jakékoliv informace. K představení by mělo dojít po letních měsících, ale na bližší informace si musíme počkat.

Zdroje: mysmartprice.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat