Instagram představuje šablony pro ještě lepší tvorbu krátkých videí Reels

Instagram představuje šablony pro ještě lepší tvorbu krátkých videí Reels
2023-07-20T08:00:47+02:00
• 20. 7. 2023

Zdroj: Dotekomanie.cz

Instagram přináší další nástroj pro tvůrce video obsahu prostřednictvím populárních krátkých videí Reels. Meta se snaží svou sociální platformu neustále vylepšovat a snižovat tak náskok v popularitě konkurenčního TikToku.

Instagram vylepšuje krátká videa Reels

Novinkou, která by měla přilákat uživatele, jsou šablony. Ty mají dodat videím ještě více na poutavosti a zlepšit tak celkový výsledek. Aplikace dostává nový prohlížeč šablon, díky kterému bude možné procházet databázi šablon, jež budou navíc členěny do různých kategorií. Šablony budou nabízeny i podle oblíbenosti, trendů a rovněž bude možné procházet šablony, které si tvůrce uloží.

instagram reels updates 2048x1144x

Zdroj: Techcrunch

Ať už se připojujete k trendu, nebo chcete vytvořit zábavné reels video, které by vyjádřilo vaši kreativitu, šablony pro reels vám mohou pomoci začít na pár klepnutí,“ uvádí Instagram ve svém blogovém příspěvku. „Vždy pracujeme na způsobech, jak zlepšit vaše zkušenosti s videi reels. Budeme i nadále stavět na funkci šablon Reels, abychom usnadnili a zpříjemnili vytváření a sdílení na Instagramu.

Prohlížeč šablon bude možní spustit přes Vytvořit – záložku Reels a následně vybrat Šablony. Pak lze procházet nabízené šablony a použít vybranou. Uživatelé rovněž uvidí jaké šablony používají ostatní a mohou si tak vybrat tu, kterou objevili ve videu jiného tvůrce přes tlačítko „Šablona podle“. Instagram rovněž vylepšuje vytváření šablon a jejich úpravy.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat