CREALITY ENDER 3 – 3D tiskárna s akční cenou komerční článek

CREALITY ENDER 3 – 3D tiskárna s akční cenou [komerční článek]
2023-07-20T07:19:56+02:00
• 20. 7. 2023

Zdroj: TOMTOP

O 3D tisku už slyšel ledaskdo, ale vyzkoušet si vlastní 3D tiskárnu se většině lidí ještě nepoštěstilo. Teď máte výbornou šanci – velmi šikovná tiskárna Creality Ender 3 je nyní k mání za velmi atraktivní cenu. A jaká vlastně je?

Sestavíte ji snadno a rychle

3D tiskárna Creality Ender 3 vyniká skvělou kvalitou tisku, a je snadno a rychle sestavitelná. Kvalitou i výkonem konkuruje i přístrojům několikanásobně dražším.

Creality Ender 3

Zdroj: TOMTOP

Parametry, které potěší

Rozměry sestaveného přístroje jsou 44 x 41 x 47 centimetrů, takže na stole nezabírá příliš místa, ovšem nabízí pracovní prostor 3D tisku o rozměrech 22 x 22 x 25 centimetrů – dostatek místa pro kreativitu a tvoření. Tiskárna podporuje širokou škálu 1,75mm materiálů, jako jsou například PLA, PETG, TPU či ABS. Díky tomu je možno vyrábět širokou škálu výrobků či součástek.

Systém vytlačování materiálu MK-10 (Bowden) poskytuje plynulý a konzistentní tok, což je velmi důležité pro kvalitu výsledného tisku. Tloušťka vrstvy je nastavitelná v rozmezí 0,1 – 0,4 mm.

Pracovní plocha dosáhne potřebné pracovní teploty (110 ° Celsia) během 5 minut. To je velmi důležité pro rychlou, a hlavně správnou funkci. Maximální teplota trysky je 255 ° C.

3D tiskárna Creality Ender 3 poskytuje vysokou přesnost (±0.1 mm), a je kompatibilní s datovými formáty STL, OBJ a G-Code. Umí pracovat v on-line i SD off-line režimu, potěší rovněž schopnost tiskárny bez problémů pokračovat v tisku při odpojení či výpadku elektrického proudu.

Creality Ender 3

Zdroj: TOMTOP

Nyní s atraktivní slevou

Běžná cena srovnatelně kvalitních 3D tiskáren se může pohybovat i nad hranicí 20.000 Kč. Ne tak u přístroje Creality Ender 3. Běžná cena je o poznání nižší: 8.998 Kč, ovšem nyní máte možnost využít slevu 63 %, díky které se můžete stát spokojenými majiteli této výkonné a přesné 3D tiskárny už za 3.375 Kč, a to dokonce s dopravou zdarma. Tuto exkluzivní nabídku můžete využít ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat