Apple Watch Ultra 2 by mohly využít technologie 3D tisku

Apple Watch Ultra 2 by mohly využít technologie 3D tisku
2023-07-19T08:07:52+02:00
• 18. 7. 2023

Apple Watch Ultra; zdroj: Dotekománie

Druhá generace špičkových hodinek Apple Watch Ultra dorazí letos na podzim současně s novými iPhony a upgrady systémů iOS, iPadOS, watchOS a macOS. Kolem druhé generace hodinek se množí mnoho spekulací, ale dozvídáme se i informace, které dávají reálnější pohled na to, co nás čeká.

Co nového přinesou Apple Watch Ultra 2?

Apple Watch Ultra 2 samozřejmě přinesou na poli chytrých nositelných zařízení jen to nejlepší. Jednou ze zajímavých informací, které zveřejnil známý analytik Ming-Chi Kuo, je ta, že by Apple měl pravděpodobně pro výrobu některých částí hodinek zvolit technologii 3D tisku. Tato technologie by měla být použita pro výrobu mechanických částí hodinek. Podle analytika Kua by tento krok měl vést ke snížení výrobních nákladů a také času potřebného na výrobu.

AppleWatchUltra 13 6000x3368x

Zdroj: Dotekomanie

Kolem Watch Ultra 2 se šířilo mnoho zvěstí, ale ne všechny se budou týkat letošního modelu. Na některé si budeme muset počkat nejdříve do příštího roku. Patří se například technologie micro OLED displeje, nebo například celkově většího displeje oproti stávajícímu modelu. Displej by se podle spekulací mohl zvětšit o 10 %. Letošní model, jak se zdá, nepřinese žádné závratné novinky, nebo vylepšení a je tedy otázkou, jak dobře si Ultra 2 povedou prodejně.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat