Ve Francii se poodhaluje Honor 90 Lite 5G

Ve Francii se poodhaluje Honor 90 Lite 5G
2023-06-10T21:45:11+02:00
• 11. 6. 2023

Zdroj: HiHonor.com

Do Evropy brzy vstoupí nový zástupce z dílny společnosti Honor, která na stránkách ve francouzské mutaci poodhaluje přírůstek s označením 90 Lite. Do totožné řady byl ještě zařazen základní Honor 90, ale ten zatím o sobě neprozradil žádnou specifikaci nebo ani bližší podobu. Podle prvních informací by verze Lite mohla převzít část výbavy z nedávné novinky pro čínský trh.

Nová lepší generace

Zařízení bude přímým nástupcem modelu Honor 70 Lite, který teprve v dubnu vstoupil na mobilní trh v Česku. Očekává se výrazná obměna, jak u vnitřní, tak i vnější stránky. Navíc již tisková zpráva oficiálně potvrdila přítomnost balíčku Google Mobile Services u telefonů pro mezinárodní trh, což mu také prospěje v konkurenčním boji.

Honor 90 LITE 5G 1436x675x

Zdroj: HiHonor

Únik do seznamu připisuje 6,7palcový displej s proděravěným otvorem pro selfie kamerku a velmi tenkými rámečky dokola. Jedna z paměťových konfigurací nabídne řešení 8GB operační paměti RAM či 256GB interního úložiště. Vzadu rozhodně vyniknou tři objektivy fotoaparátu s hlavním 100MPx snímačem. Vše prozatímně uzavírá 4 500mAh článek baterie.

Všechny tyto specifikace z dneška odpovídají Honoru X50i včetně designového zpracování. Samozřejmě lze počítat se změnami v určitých částech, a to zjistíme už zanedlouho.

Honor 90 Lite 5G 3 2270x1192x

Zdroj: HiHonor

Zdroje: gizmochina.com, hihonor.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat