Nové hodinky Suunto: Suunto 5 Peak, Suunto 9 Peak a Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition komerční článek

Nové hodinky Suunto: Suunto 5 Peak, Suunto 9 Peak a Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition [komerční článek]
2023-05-13T11:30:13+02:00
• 13. 5. 2023

Suunto, renomovaná značka specializující se na sportovní hodinky a navigační zařízení, uvádí na trh tři nové modely: Suunto 5 Peak, Suunto 9 Peak a Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition. Tato špičková zařízení mají nejen úžasný design, ale jsou také vybavena pokročilými funkcemi.

Suunto 5 Peak – univerzální model v malém pouzdře

I přes své malé rozměry nabízí Suunto 5 Peak mnoho funkcí. Tyto moderní sportovní hodinky jsou ideální pro lidi, kteří chtějí mít praktický a funkční přístroj pro sledování svých tréninků v reálném čase. Vyznačují se minimalistickým a elegantním designem, díky němuž se skvěle hodí k jakémukoli oblečení a příležitosti.

Hodinky Suunto 5 Peak mají vestavěnou GPS, která umožňuje přesně sledovat trasu při běhu, jízdě na kole nebo lezení. Je vybaven optickými snímači pro sledování srdečního tepu a hladiny kyslíku v krvi. Aktivní jedinci tak mohou sledovat svou fyzickou kondici a zvolit vhodnou úroveň intenzity tréninku.

Chytré hodinky Suunto 5 Peak jsou vybaveny intuitivním uživatelským rozhraním, které umožňuje rychlou a snadnou navigaci v nabídce. Kromě toho umožňuje uživatelům přijímat oznámení z telefonu a poslouchat hudbu.

Hodinky byly vyrobeny z odolných a lehkých materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost proti mechanickému poškození. Jsou také vodotěsné do 50 metrů, takže je lze používat při plavání nebo potápění.

Suunto 9 Peak – hodinky pro náročné sportovce

Suunto 9 Peak jsou sportovní hodinky pro náročné sportovce, kteří si cení nejen estetiky, ale také funkčnosti a odolnosti. Přístroj nabízí pokročilé funkce, které vám umožní kontrolovat a analyzovat váš trénink.

Disponuje přesnými navigačními funkcemi včetně integrované GPS. Hodinky využívají k měření nadmořské výšky barometrický tlak. Díky tomu můžete sledovat svou trasu a plánovat tréninky v horských oblastech. Hodinky vydrží na jedno nabití běžet až 170 hodin, takže se sportovec nemusí starat o jejich nabíjení při delších túrách.

3 suunto 1500x1000x

Hodinky Suunto 9 Peak mají také pokročilý systém monitorování tréninku, který sleduje srdeční tep, spálené kalorie a zrychlení. Přístroj automaticky přizpůsobuje své nastavení vašim potřebám, což vám umožní maximálně využít trénink a zlepšit svůj výkon.

Hodinky Suunto 9 Peak jsou vyrobeny z odolných materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost proti mechanickému poškození. Pouzdro je vodotěsné do 100 metrů, což uživateli umožňuje používat hodinky při plavání nebo potápění.

Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition – navrženo pro sběratele hodinek

Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition jsou sportovní hodinky, které vynikají nejen svým designem, ale také funkčností. Jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů, včetně titanu a keramiky. To zajišťuje skvělou estetiku, trvanlivost a odolnost proti mechanickému poškození.

Disponují pokročilými outdoorovými funkcemi, jako je automatická kalibrace barometru a sledování počasí. Jedná se o mimořádně užitečné nástroje pro milovníky extrémních sportů a horolezectví, kteří chtějí vědět, co je na trase čeká.

Hodinky jsou vodotěsné do 100 metrů, takže je lze používat při plavání nebo potápění. To z nich dělá ideální hodinky pro milovníky vodních sportů.

Hodinky Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition poskytují dlouhou dobu chodu na jedno nabití, takže je lze používat několik dní bez nutnosti nabíjení. To je mimořádně výhodné pro ty, kteří často cestují nebo nemají přístup k nabíječce.

3 (4) 1048x695x

Suunto 5 Peak, Suunto 9 Peak a Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition

Suunto je značka, která již léta poskytuje svým zákazníkům sportovní hodinky špičkové kvality. Nové modely jako Suunto 5 Peak, Suunto 9 Peak a Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition jsou dalšími kroky na cestě k dokonalosti. Když to shrneme, Suunto 5 Peak jsou určeny pro lidi, kteří se věnují více sportům, Suunto 9 Peak pro náročné sportovce a Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition jsou typicky určeny pro sběratele a nadšence, kteří hledají něco jedinečného a funkčního.

Všechny tři modely vynikají pokročilými funkcemi, přesným měřením a vysokou kvalitou. Suunto 5 Peak, Suunto 9 Peak a Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition jsou ideální hodinky pro lidi, kteří chtějí ze svých tréninků a sportovních akcí vytěžit maximum.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat