Nenechte si ujít 6,5 GB FUP jen za 119 korun komerční článek

Nenechte si ujít 6,5 GB FUP jen za 119 korun [komerční článek]
2023-05-31T07:17:51+02:00
• 31. 5. 2023

Zdroj: Vodafone

Mít předplacenou kartu od Vodafonu se stále vyplatí. Ten od 1. června rozdává 5 GB dat navíc v rámci letní akce. Kromě toho na konci června vylepší svou standardní nabídku balíčků k předplaceným kartám.

Během června, července i srpna si každý zákazník s balíčkem obsahujícím data může vyzvednout 5 GB dat navíc v internetové samoobsluze nebo aplikaci Můj Vodafone. V praxi tak mohou lidé třeba s balíčkem 1,5 GB + neomezenými SMS v síti přes léto využít 6,5 GB dat, a to za cenu jen 119 korun měsíčně.

Datový dárek 5 GB čeká na všechny, kteří využívají balíčky z kategorie Data+SMS nebo Komplet. Letní akce startuje 1. června a platí až do konce srpna nejen pro nově zakoupené předplacené karty, ale také jde o dárek pro stávající zákazníky.

Úprava i standardních balíčků, a to od konce června

Od 29. června zároveň dostane novou podobu i standardní nabídka balíčků k předplacené kartě. Příkladem je balíček 6 GB dat a neomezené SMS v síti. Nově bude obsahovat 10 GB dat za cenu 399 korun. Takový objem vystačí i těm, kteří využívají mobilní připojení každý den i pro datově náročnější aktivity.

VF předplacené balíčky od 29 6 2023 (1) 3186x1886x

Novou nabídku balíčků platnou od 29. června přehledně shrnuje přiložená tabulka. Stávající zákazníci se o změnách dozví v samoobsluze Můj Vodafone a také prostřednictvím SMS zpráv.

„Naší strategií je digitalizovat Česko a jsme rádi, že i lidé s předplacenými kartami využívají mobilní data čím dál více. Přes léto, kdy tráví čas na dovolených, rozdáváme každý měsíc 5 GB dat navíc. Tento dárek platí jak pro stávající nabídku, tak pro upravené balíčky od konce června. Přitom všechny předplacené karty mohou využít i naši nejmodernější 5G síť,“ říká Josef Bína, manažer segmentu předplacených karet Vodafonu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat