Jarní svátek obřích slev Xiaomi odstartoval. V akci jsou téměř všechny telefony a vybrané příslušenství komerční článek

Jarní svátek obřích slev Xiaomi odstartoval. V akci jsou téměř všechny telefony a vybrané příslušenství [komerční článek]
2023-04-24T13:55:56+02:00
• 24. 4. 2023

Tradiční hitparáda obřích jarních slev na telefony a příslušenství Xiaomi právě odstartovala. Během třítýdenní akce můžete ušetřit tisíce na nákupu telefonů, sluchátek, hodinek, elektrokoloběžek a dalšího chytrého příslušenství⁠. Navíc si můžete za top cenu předobjednat i zbrusu nový telefon Xiaomi Note 12S. Ale pozor, akce končí už 14. května.

Telefony v obřích slevách

Pořídit si právě teď telefon Xiaomi se náramně vyplatí, zlevněné jsou totiž jak nejlevnější, tak i ty nejluxusnější modely. Vybrat si můžete například z celé zlevněné řady Xiaomi 13. Zajímavé slevy padly i na Redmi Note 12 a Redmi Note 12 Pro+ 5G. Za zvýhodněnou cenu si můžete také předobjednat úplnou novinku Redmi Note 12S, která dnes vstupuje na český trh.

Pokud se navíc rozhodnete vyměnit starý telefon právě za nějaký model Xiaomi, můžete v Mobil Pohotovosti k výkupní ceně získat ještě výkupní bonus až 3 tisíce. V tomto případě vás například vlajkovka Xiaomi 13 Pro vyjde jen na 24 499 Kč (původně 31 499 Kč).

Ceny telefonů po odečtení slev a výkupních bonusů:

Kompletní akční nabídku telefonů Xiaomi naleznete zde.

2 3 1200x675x

Xiaomi příslušenství za parádní ceny

Pořádné slevy padly také na příslušenství. V kategorii chytrých hodinek pořídíte o tisíc korun levněji například Xiaomi Watch S1 GL, za půlku koupíte i hodinky Watch 2 Lite GL. Výhodně vychází i oblíbený fitness náramek Smart Band 7. Pět tisíc ušetříte na nabušené koloběžce Xiaomi Electric Scooter 4 Pro a jen za pár stovek pořídíte i parádní sluchátka Xiaomi Buds 4 Lite.

Pro ještě lepší přehled a srovnání akčních a původních cen jsme ty nejzajímavější kousky vypsali níže do krátkého shrnutí.

Kompletní nabídku všech akčních produktů naleznete zde.

3 1 1200x675x 1

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat