TikTok nabízí funkci, pomocí které začnete od začátku

TikTok nabízí funkci, pomocí které začnete od začátku
2023-03-18T15:00:34+02:00
• 18. 3. 2023

Zdroj: Dotekomanie.cz

Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost vydal varování a doporučuje nepoužívání aplikace TikTok. Ten právě nezažívá nejlepší období, jelikož čím dál více organizací bere tuto aplikaci jako bezpečnostní hrozbu. Může značně sledovat uživatele. I proto je například zakázaná na vládních zařízení. Proto se společnost snaží nabídnout co nejvíce funkcí, aby nedošlo ke kompletnímu zákazu aplikace. Dnes zde máme jednu takovou funkci.

TikTok a vymazání předvoleb

Samotné používání aplikace TikTok je velmi jednoduché. Stačí jen posouvat obsah dolů či nahoru, přičemž se nabízí další funkce, od jednoduchého označení videa jako oblíbeného, až po remixování nahrávky, případně využití pro vlastní tvorbu. Aj když jen prohlížíte obsah a nijak jinak nereagujete v aplikaci, případně nepoužíváte ostatní funkce, snaží se systém odhadnout, co se vám líbí a co ne. Například se sledují parametry jako počet přehrání nebo doba sledování.

Na základě toho se snaží systém odhadnout, co se vám líbí a co nikoliv. Ostatně sami asi vidíte, že jedno kompletní přehrání nebo opakování videa dojde ke změně automatického výběru a nějakou chvíli vidíte podobný obsah. Až nyní se uživatelé dočkali funkce, která umožňuje vyresetovat předvolby a začít zcela znovu.

Screenshot 85 698x602x

Zdroj: TikTok

Funkce je zahrabaná v nastavení, konkrétně v sekci Předvolby obsahu, kde na vás čeká nová položka pro restartování výběru obsahu. Následně můžete začít s čistým štítem a aplikace se znova bude snažit zobrazovat obsah, který by vás mohl zaujmout.

Zdroj: pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat